#HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm: Aramızda Kalsın Bölüm 2 -Sizde Bir Emanetimiz Varmış... (VOL-2) - Emanet Ortalığı karıştırıyor

Ailenin ve Kan kardeşlerin Büyük Sırrı Olan Emanet Sonunda Ortaya Çıkıyor, Bahattin Kazdığı Kuyuya Kendisi Düşüyor:

İlk Bölümde Annesinden Yadigar'a kalan ve Hüsne'de Olduğunu Söylediği Emaneti Israrla Almak İsterken,  Bahattin ve Hüsne de Emanetin Yok Edildiğini Açık etmemek için çok Uğraş verdi. Yadigar Emaneti Almak İçin Bahattin'e gitmeye Kalkınca Hüsne Onu durdurabileceğini düşünerek Emanetin Kapalıçarşıda  Olduğunu Ağzından Kaçırdı. Emaneti Göreceğinin Heyecanıyla Oradan oraya Koşturan Yadigar'ın başına yine türlü Çeşit Olaylar Gelmeye Başlayacaktı ki durumu Hüsne'nin Kardeşi ve Yadigar'ın eski Aşkı Civan Kurtardı.

Emaneti Yunus'un bildiğini Sanan Bahattin ise, Çocuğun Her İstediğini yaptı, Ne İstediyse Aldı ama Nafile. Emanetin Yeri yerine Kelime Anlamını Duyunca Adam ayrı bir Şok Geçirdi.

Hüsne'nin Emanetin Yerini Ağzından kaçırdığını Öğrenen Bahattin ise deyim yerinde ise Burnundan Soluyordu. Emaneti verdikleri Halıcı Resul ile Konuşmaları Gerekiyor Fakat Telefonunu bulamamışlardı. En Sonunda Bahattin Resul'e Ulaştı ve Emaneti Başka bir Cisimle Değiştirmesini İstedi. Emaneti Almış olmanın Verdiği Sevinçle eve Dönen Yadigar'ın ise Ağzı Kulaklarına Varmak Üzereydi. Emanet Sonunda Açılıyor. Takı Kutusunda Yarı Yakut Yarı Pırlanta bir gerdanlık Görünce Herkes Dumura Uğradı.


BAKALIM BU SAHTE EMANET CELEPOĞULLARININ BAŞINA DAHA NE İŞLER AÇACAK? HÜSNE VE BAHATTİN BU BADİREDEN TEK PARÇA HALİNDE KURTULMAYI BAŞARABİLECEK Mİ? YENİ BÖLÜMDE ÖĞRENECEĞİZ...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---