#HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm: Fatih Harbiye Bölüm 2 - Yayılan Utanç Duygusu

Neriman Macid ile Yakınlaşırken, Ailesini ve Sevdiklerini Kendisinden Uzaklaştırıyor.

İlk bölümde Pelin'in verdiği Davete katılan Neriman ile Uzun Süredir tanışmayı hayal Ettiği Macid Kalabalıktan ve  Sıkıntıdan Kurtulabilmek için denize Açılırlar. Neriman'ın aklına Aslı'nın başından geçen Talihsiz Olaylar Gelir ve bir an Macid'in de böyle yapabileceğinden korkarak kendini denize atar. Ancak Yüzme bilmemektedir ve  Boğulma tehlikesi Atlatır. Durumu da Kızı da Macid Kurtarır ancak bu Sefer de Neriman'ın üstüne O gider ve Durum Daha da İçinden Çıkılmaz bir duruma gelir.

Tekneden İndiklerinde İskelede Yalnız Değildirler. birkaç Magazinci Gizli gizli Fotoğraflarını Çekerek gazeteye sızdırır. önce Macid Ailesinden Duyar ve Gazetecilerden Fotoğrafların Kaldırılmasını İster. Daha Sonrasında da Faiz bey kahvede Aslı'nın kaynatasından Durumu Öğrenir ve Neriman'a çok ama çok kızar. Neriman en başından beri halası ve babasına karşı başı yerde ve boynu büküktür. Kendisi de Yaşadıklarından Utanç Duymaktadır Ancak her şey için Çok geçtir.


Blogumuzu Twitter üzerinden Takip edenler görmüştür. bu bölümü Tanıtırken Cenaze gibi bir Evlilikten Söz etmiştik. Şimdi Bahis Sırası onda:
ilk bölümde büyük bir Hata Yapan Aslı, Haftasonu Evleniyor. Erkek Kısmının emrivakileri bitmek bilmiyor Bu Sefer de Erkenden işi bitirip Kestirip Artmak İstiyorlar. Tabii Kız Annesi Zehra'nın el ayak birbirine Dolaştı . Gülter ve Neriman'ın Yardımın İsteyen Zehra'nın aklı bir yandan da Neriman ile Gazetedeki Haber yüzünden tartışan Şinasi'dedir. 

Bize Sorarsanız Neriman'ın Macid ile bir an olun yakınlaşması Güzel Oldu. en büyük Aşklar Nefretle başlarmış ya?  İlerleyen  bölümlerde Neriman ve Macid birbirlerini Düşünmeden 1 saniye gerçekleştirmeyecekler...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---