Küçük Sinemaseverlere Harika Bir Haberimiz Var!!

Türkiye Artık pek çok Konuda Kabuğunu Kırmış Bir Ülke. Çizgi Sinema da Bunlardan Biri.
Eski bir Oyuncu ve Duyarlı bir Anne Olan Ayşe Şule Bilgiç'in Uzun Süren Kafa yorması ve Çalışmaları Sonucunda Kurulan  Düşyeri Çocuk Animasyon Stüdyosu, Yaklaşık 80 Kişilik Ekibiyle Türkiye'de Yapılamaz Denen Pek Çok Başarılı projeye İmza Atmayı Sürdürüyor.

Pepee ile Başlayan Çizgi Film Yolculukları, yepyeni ve Mükemmel bir Karakterle Devam Ediyor. Türkiye'nin ilk Çocuk Sinema filmi Olma özelliğini Taşıyan bu Karakterin Adı "Ayas
Ayas Hemen Hemen Pepee İle Aynı Yaş grubuna ( Okul Öncesi )  Hitap Eden, Hem eğitici Hem Eğlendirici Yönüyle Ailelerden ve Minik İzleyicilerden Tam Not Alacağına İnandığımız Muhteşem bir Yapım.

Pepee Gibi Geleneklerine Bağlı,Biraz Da Afacan Bir Çocuk Olan Ayas, Arkadaşlarıyla Birlikte Zorlu Maceralara Atılırken İzleyenleri Hem Güldürecek hem de Bu Maceralar Katılmalarını sağlayacak ;)


BKM FİLM ORTAKLIĞIYLA YAPIMI GERÇEKLEŞEN AYAS, 22 KASIM'DA KÜÇÜK İZLEYİCİLERİYLE BULUŞACAK :)

Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş yazınız.Bizde bekliyoruz Ayas'ı :)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle güzel yorumunuz ve Düşünceniz için Hem Şahsim hem de Düşyeri adına Çok teşekkürler :) Türkiye'nin ilk Çizgi Sinema filmi Olması ve konusunun İlgimiz Çekmesinden mütevellit Ayas'a Hayatımın Günlüğü nde yer vermek istedik :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---