Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----

Gerçek Emanet Sonunda Ortaya Çıkıyor, Hüsne ve Bahattin'i Afakanlar Basıyor!...

Yadigar'ın İstanbul'a Geldiği İlk Bölümden beri Hakiki Emaneti Ondan Gizlemeye Çalışan Hüsne Ve Bahattin, Hiç beklemedikleri bir anda cereyan eden Olaylar Yüzünden Türlü Kılıklara Giriyor.

Geçtiğimiz Bölümde Yadigar'a Beklediği Emaneti aldığını Düşündürerek Onu Alt ettiklerini Düşünen Hüsne ve Bahattin bu bölüm çok büyük yerden gol yiyor. Evlerine Hırsız Giriyor!
eve giren hırsız başta sahici emanet Olmak Üzere evde ne var ne yoksa Götürmüş. Hüsne Gece Hırsızı Görse de Korkusundan Gerisingeri Odasına Kaçtı.Haliyle Hırsız Evde Rahatça Dolaşabildi. Ertesi Sabah Durum Evin Hizmetçisi Hatçik Fark etti ve Herkesi Uyandırdı. Çalınanların Listesi Çıkarılacağı Zaman Emanetin bulunduğu Torbanın da Gittiğini Gören Bahattin  Polis Çağırmayı Öneren Herkesin Teklifini Geri Çevirdi. Çevirdi ama Bahattin'in Dükkandaki yamağı Mahir Durumu Duyar duymaz Polisi Kapıya Dayadı.  bunun üzerine Eğinli Bahattin Palyaço Bahattin'e Dönüştü. 

Daha Öncesinde de Emanet Konusunda Abla ve Eniştesinin bir tartışmasına Tanık Olan kardeş Civan Durumu Öğrendi ve bu Konuda Yadigar'a Yardım Etmeye Karar verdi.  Uzun Süredir Vergi Borçlarıyla Başı Belada Olan Hüsne ve Bahattin bir tanıdıktan borç İstemek İçin bir yere gittikleri Sırada Karakoldan Hırsızın Bulunduğuna Dair Telefon geldi.o Sırada Yadigar ve Civan Düğün Hazırlıklarının Yapıldığı Yalıdan Geliyordu. Civan ve Yadigar haberi alır almaz karakola koştu. Sonrasında Bahattin ve Hüsne de haber alınca biir koşturmacadır ki başladı. Önde Civan'lar arkada Bahattin'ler Emanet ellerine geçmesin diye yapmadıkları maymunluk kalmadı. en sonunda Bahattin Vekaletle Çalınan malları komiserden aldırdı da. bu badire de böylede atlatıldı...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 5 - Aşk İçin Ölmeli...