Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---

Celepoğulları'nın Evinde Her bölüm Ayrı bir karmaşa, Ayrı bir Curcuna! Bu Seferkinin Kaynağı Yadigar'ın Minyatürü Yaren...

İlk bölümden Beri Hüsne'lerin Evinde Konaklayan Yadigar, Çocuklarına Vermiş Olduğu Sözün de Verdiği Heyecanla iş Aramaya O denli Gömülü vaziyette idi ki Ne kendine  Ne De Çocuklarına Zaman Ayırabildi. E Haliyle bu Durum  Yunus ve Yaren'i Oldukça Etkiledi. O kadar ki Yaren bu Hafta İsyan Bayrağını Çekti.  Antep'e Döneceğinin Hayallerini Kuran Yaren Annesi ile Büyük bir Münakaşa Yaşadı. Annesinin verdiği Sözü Tutamamasından Şikayet Eden Küçük Cadı En Sonunda Evi Terk etti! Evet Evi Terk etti. Etti ama Tek Başına Dışarıda Başına Gelmeyen de Kalmadı.

Otogara Kadar Tek Başına Giden Yaren İlk evvel  Yiyecek Aldığı Büfede Cüzdanını unuttu. Büfeci Sonradan Fark edip Ardından Baksa da Yetişemedi. Aynı Kişiye Antep'e gidecek otobüsün nereden Kalktığını Sordu. Nereden bilecek her şeyin Yanlış gideceğini? otobüs Hareket Ettikten  Az Sonra Antep'e Kalan Mesafeyi Sorunca, Yanındaki Yolcu  O Otobüsün Antep'e Değil, Van'a gittiğini Öğrendi. bu esnada Bahattin, Civan ve Yadigar da  her yerde Küçük Kaçağı Arıyor.Bahattin Otogarda ne Kadar Eğinli varsa Gırtlaklarını Sıkıyor. En Sonunda Civan Bahattin'den otobüsün Yerini Öğreniyor. binbir Uğraşın Sonunda Yaren eve Dönüyor. 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 3. Bölüm Özeti