Aramızda Kalsın Bölüm 5 - Çifte Ayrılık Çifte Acı ----#HayatımınGünlüğü---

Yadigar Gidiyor, Civan Gidiyor. Peki Ne olacak Gerinde Kalanların Hali?...

Geçtiğimiz Bölümde Hüsne'nin İşgüzarlığı sayesinde Kocası Halil Yadigar'ı Almaya Celepoğullarının evine geldi. Halil İstemediği Halde Hanımı ve Çocuklarını eve Çağırıyor. Ama bunu altındaki Asıl niyet başka. Yadigar Durumu Olgunlukla karşılayarak Antep'e Dönmeye Karar verdi. Tabii bu duruma En Çok Üzülenlerden ikisi Hüsne ve Civan Oldu.
Civan Yıllardır Görmediği Çocukluk Aşkıyla yıllar sonra yeniden karşılaşmanın Veriği Mutlulukla İstanbul'a Gelmesine Vesile Olan Düğün Organizasyonuyla Meşgulken, Yadigar çoktan Bavulunu Hazırlamış yola Çıkmak Üzereydi.

Halil İstanbul'a Geldiğinde Başına Açılacak pek çok Dertten habersizdi. Bahattin ile tanıştığında Bahattin'in Yadigar'ın Kalbini kırmayacaksın Uyarılarına yemin üstüne Yemin Ederek Olur Veren bu Adamın, Antep'teki Metresi birden Çıkageldi! Tek Sorun bu da değil.Kadın Hamile! evet Hamile! Halil'in Kaldığı Otele Kaba Tabirle Baskın Veren Metresi Halil ne kadar saklamaya Çalıştıysa da Başaramadı.Bahattin, Yadigar ve Çocuklar Dönüş İçin Otele Geldiklerinde Küçük Yumurcak Yunus Metres Handan'ı Fark etti. İki arada bir derede Otelden Sepetlediği kadın  gerisingeri dönüverince Kıyamet Koptu! Halil'in kendisiyle Dalga Geçtiğini Düşünen Yadigar Kadının Karnını Görünce daha da Sinirlendi. Bahattin Engellemeseydi belki de kan Çıkacaktı.

Civan Uzun Zamandır Hazırlıklarını Yaptığı Düğün Merasimi için Kolları Sıvıyor. Ama Yanında bir Misafir ile...

2.Bölümden bu Yana Çok büyük bir Düğün Töreni İçin Yemek Organizasyonu ile görevlendirilen Civan'ın Tatlı Ustasını işten Çıkarması en Çok Yadigar'ın işine Yaradı. 2 bölüm Kadar Evvel Yaptığı Helvayı Düğün Sahiplerine beğendiren Yadigar'a hem iş hem de Kazanç Fırsatı Doğdu. Önce Civan bu duruma ne kadar Kaşı Çıktıysa da hem Çaresizlikten hem de Yanında Olmasını istediğinden zoraki de Olsa kabul Etti...












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti