Aramızda Kalsın Bölüm 6 - Hüsne'nin Büyük Sürprizi ---#HayatımınGünlüğü---

Aramızda Kalsın, bu Hafta yine Eğlence,Komedi ve Entrikalarla Dolu...

Geçtiğimiz bölümde Antep'e Dönmeye Karar veren Yadigar'ın başı yine Dertten Kurtulmuyor. 

İlk bölümlerde Yaptıkları Yüzünden Yadigar'ın evi terk etmesine Sebep Olan Koca Halil, bu Sefer Hüsne'nin gereksiz Girişimleriyle İstanbul'a Hanımı ve çocuklarını Almaya Geldi. Yarım Ağız Affettiğini söyleyip geri gelmeye İkna Etse de Yola Çıkılacağı Gün Ortalığı Toz duman edecek Büyük bomba da Peşinden geldi.

Halil'in Antep'teki Metresi Yandan Handan da Aynı gün Halil'in kaldığı Otele Damlayıp. Üstüne bir de Yadigar ile karşılaşıp bu de yetmez gibi Bir de Gebe olduğu Anlaşılınca Kızılca Kıyamet Koptu! Yadigar Halil'in Handan ile olan Yasak ilişkisinin bitmeyip Aksine katmerlendiğini öğrenince  Her şeyden vazgeçip Geri Bahattin'lerin evine Döndü. Yaşanan Kavgayı Zorlukla ayırmayı Başaran Bahattin yine babalığını Yaparak  Onları Evinde Ağırlamaya Devam ediyor.

bu arada İtalya'ya gitmeye Hazırlanan Civan'ı İse Havalimanında Kötü bir Sürpriz bekliyor. Geçtiğimiz bölümde Ceylan'ın anı Defterini Doldurtmaya Başlayan Yunus Herkesten Aldığı Aile Fotoğrafını bir Civan'dan Alamamıştı. bir gece Önce Civan'ın pasaportunu ele geçiren küçük Fırlama pasaporttaki resmi kesip Yapıştırmış :D bu gün Yunus'un Defterini inceleyen Yadigar Durumu Fark Etti. Civan da Havalimanında Denetleme Polislerine yalvardı Yakardı ama Pasaportta Fotoğrafın Olmayışı Gitmesine Mani Oldu. İtalya'dakilere Durumu Anlatan Civan'ın başı çok ağrıyacak olsa da geri Ablasının evine dönmekten Başka Çaresi kalmıyor gibiydi.

Bahattin Kızı İçin Hem bunca Yıllık Dükkanından, hem de Yadigar'ın emanetinden Oluyor..

Yine geçtiğimiz bölümde Taylan ile nişan yeri yüzünden kriz yaşayan Ceylan Sözlüsünden Ayrıldığını kimseye söyleyemedi. (((bu esnada Civan'ın Düğün organizasyonunu üstlendiği Şahin İsimli bir iş Adamı da yine Civan Aracılığıyla Bahattin'in Dükkanına Mülkü ile birlikte Talip Oldu))). Durumu Dünürlerinden Öğrenen Bahattin Ceylan'a Azcık Kızar gibi olsa da ilk Etapta Satmam Diye inatlandığı Dükkanı Kızı İçin Feda ederek her babanın yapamayacağı fedakarlığı Yapmış oldu...










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti