Doksanlar Bölüm 17 - Gelin Ata Binmiş... ---#HayatımınGünlüğü---

 Gelin Ata Binmiş, Ya Nasip Demiş...

Sevgili Hayatımın Günlüğü Okuyucuları;

Sokakta Oynayan Son Çocukların Hikayesi Doksanlar'da bir düş daha Sonunda Gerçekleşiyor! Olaylı Nişanın Ardından Tuba ve Mustafa Nihayet Evleniyor!(?)

Geçtiğimiz Bölümlerde Yalan Söylemeyi bırakacağına Yemin eden Pinokyo Mustafa'nın bu yemini bozması çok da Uzun Sürmedi. Kaynana Melahat'in Artık bu iş Uzamasın daha Fazla Diyerek Evlenmelerini istemesi Üzerine Mustafayı Heyecanla karışık bir telaş sardı. Kaynata Nuri Mali Sıkıntılar Nedeniyle Düğünü Ertelemek İstese de Mustafa Jet hızıyla Bulduğu Yalanla herkesi şaşkına Çevirdi. Sözde gergin Melahat Hasta, Ölüm Döşeğinde ve Son Arzusu Kızının Mutlu Olduğunu Görmek. Ama Tabii Aslında böyle bir şey yok. Hazırlıkların Sonuna Gelindikçe Mustafa'nın yine eli Ayağı birbirine dolandı. Tuba'nın Nikah-Düğün için Şükran'ın Beğendiği Gelinliği Beğenmemesi 2. bir Karmaşaya Daha Sebep Oldu.


Hanımlar Kınayı Yaktı, Erkekler Boş Duru mu?

Mahallenin Değerli Esnafı Kına ile aynı gece Mustafa için bir Bekarlığa Veda partisi Düzenlemiş. Hesapta Olmayan İşler bu Eğlenceye Biraz Sekte Vuracak Gibi. Tuba Partide dansöz Oynatmalarını İstemiyor. Ancak Kurnaz ahali Sağolsun onu da Düşünmüşler.


 2 Dünür Daha Çocuklar Evlenmeden birbirini yemeye Başladı. İş resmiyete Dökülünce Ne olacak Allah bilir..

Gergin Melahat'i Hasta Sanmaya Devam Eden Şükran ve Nuri Evvela Nikah Şekeri, Sonra Düğün Davetiyeleri Daha Sonra da Gelinlik Hususunda Münakaşa Yaşadılar. Nuri Masrafı Azaltalım İstedikçe bu görgüsüzler yeni yeni icatlar Çıkartmaya Devam Ediyor


...Aşrı Aşrı memlekete Kız vermesinler...

Şimdiii! Gelelim Tuba'nın Rüya Gibi Kınasına. Allah Her Kız anasına böyle Telli Duvaklı Gelinliklerini görmeyi Nasip Etsin Gerçekten Harikaydı. çok Zor bir şey olacak Belki ama Öncelikli Dileğimiz bir Ömür boyu mutlu Olmaları. bu güne kadar yaşadıkları Soru ve Sorunların hiç birinin evlendiklerinde Onlara Uğramaması. BİR YASTIKTA KOCASINLAR...



DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZ;

BU PAZAR AKŞAMI HEPİNİZİ DÜĞÜNE DAVET EDİYORUZ! :)
 EVET BU PAZAR AKŞAMI DOKSANLAR'DA TUBA-MUSTAFA ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜ VAR. HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ :)














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti