Doksanlar'da Muhteşem Düğün!! Canısı ve Mustafa Sonunda Muradına Erdi! ( Düğün Özel Bölümünden Önemli Anlar )

Sevgili Okuyucularım, Değerli Doksanlar Takipçileri

Doksanlar'da Kurban Bayramı Deyim Yerinde İse katmerli Bayram oldu. Sizlerin de hatırlayacağı Üzere Geçtiğimiz bölüm Tuba'nın Kına gecesi ve Mustafa'nın bekarlığa vedası vardı.. bu bölüm ise Artık büyük An geldi! Büyük Düğün günü geldi çattı. Mustafa Düğünü Hızlandırmak için Söylediği Kaynanam Ölecek Yalanı Herkesin gözü önünde Ortaya Çıkınca ne yapacağını Şaşırdı. 

Gelinlik Tantanası Yüzünden bir an için Fenalaşan Gergin Melahat İçin Doktor çağrılıp Kadının Gayet iyi Olduğu Öğrenilince Nuri ve Şükran'ın Başından Kaynak Sular Döküldü. Şükran'ın aldığı Gelinliği beğenmeyen taze Gelinin yeni Alacağı Gelinliğin 3 Milyon Lira Olduğunu Öğrenince Nuri Apayrı bir Bunalıma Girmişti zaten. Üzerine bir de  Gergin'in Hasta olmadığı Ortaya Çıkınca Bütün saldırı  Mustafa'nın Üzerine Yöneldi.

Nuri'lerde bunlar Yaşanırken Melahat Hanımın Evinde de Tatlı bir Hüzün Hakimdi. Kız Anası Olmak Kolay Değil. Sanki yanından Hiç Ayrılmayacakmış gibi Koruyup Kolladığı El Üstünde tuttuğu Kızı el evine Gelin gidiyor. Canının Paresi Senden ayrılıyor.


Bütün Mahalleli ve Düğün Sahipleri Kızı Evden Almaya Geldiklerinde Davullu Zurnalı Düğün Halayı Eşliğinde Düğün Salonuna Doğru Yola Çıkıldı.Düğünün en büyük Sürprizi kimdi biliyor musunuz? Bulamadınız mı? O zaman Ben Söyleyeyim! Türkücü Arif Susam! evet Ünlü halk Müziği sanatçısı ve Ozan Arif Susam da Nuri'nin Daveti Üzerine Düğüne iştirak etti. Güzel Geçen Düğün Gecesinin ve Nikahın Ardından Nihayet Mustafa ve Tuğba Karı-Koca Oldular.



ONLAR ERMİŞ MURADINA, BİZ ÇIKALIM KEREVETİNE. DARISI DİĞER BEKARLARIN BAŞINA :) 











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 3. Bölüm Özeti