Osmanlı Tokadı Bölüm 12/8 - İstanbul'un Cellatları ( VOL2 ) --- Doğan ve Şahin Tehlikede!



Aşk Dörtnala Giden bir At Gibidir. Ne Dizginden Anlar, Ne Sözden...

Fatih İstanbul'un Ondan Uzaklaşmasına Bit Türlü Mana Veremiyor. bu İşin Peşini De bırakmamaya Yemin Ediyor.

Osmanlı Tokadı'nın Geçtiğimiz Bölümünü Hayatımın Günlüğü'de Okuyan Takipçilerimiz iyi Hatırlar. Fatih Doğan ve Şahin İskender'in Hani Planları Neticesinde Tuzağa Düşürülmüş Boş Fabrikada Esir Alınarak yanlarına da bir Saatli Bomba Bırakılmıştı ve Sonrası Merak Konusu Olmuştu.

Bu Bölümde ise Fabrika Patlamasından Yeniçerilerimiz ver Fatih Sağ Salim Kurtuldular. Bilin bakalım kimi Sayesinde? Ayyar! evet İmarethanenin eski yamağı Yeni Yetme Yeniçerisi Ayyar Fatih'in arabasının Bagajına Saklanıp Fabrikaya Gitmek Suretiyle Onları Kurtardı. Allah'tan ki Çocuk Olacakları Evvelce Sezmiş de Oraya Gizlice gitmiş. yoksa bu 3 Kafadarı Kaybederdik.

Fatih İstanbul'u Fethetmenin Yolunu Sonunda Buluyor! Haydi bakalım Hayırlısı.

Fatih İstanbul'un Ondan Uzaklaşmasına Bit Türlü Mana Veremiyor. bu İşin Peşini De bırakmamaya Yemin Ediyor. Ateş İstanbul'u pondula getirip Nişanlanmayı Kabul Etmesini Sağladı. Tabii bu Durumu Öğrenen Fatih'in Başından aşağı Kaynak Sular boşaldı.
 Esaslı bir planla nişanın Yapılacağı Demiroğlu Konağına Sızmayı Başaran Fatih ve Yeniçeriler, İstanbul hanımı Kaçırmayı Kafaya koymuşlar. Eve Garson Kılığında giren Fatih karşılaştığı ters tepki karşısında dayanamayıp Kızı sırtladığı gibi Evden çıktı.

Doğan ve Şahin İdam Sehpasında!!

Yine geçtiğimiz Bölümde Kahpe Bizans Alexsandros'un Atıcılık Yarışlarına Katılan Doğan ve Şahin'in aslında Osmanlı Tebaasından Olduğu Ortaya Çıktı. Önce Kim Olduklarını Kızgın Maşa İle Sırtlarını Dağlayarak Söyletmeye Çalıştılarsa da Ağızları Sıkıdır İnat Ettiler. bu Durum Kahpe Bizans'ı Sinirlendirmiş Olacak ki Orada İdam Edilmelerine Hükmetti. Doğan ve şahin yine boş Durmadı ve şehadet şerbetini sen mi içicen ben mi kavgasına tutuştular bu sefer de. Allah'ta Bizans'ın Onlar için İstediği fidye nağmesine Sultanımız dan red cevabı geldi de Gazanfer ağa yardımların Yetişti...







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti