Aramızda Kalsın Bölüm 10 - Gün Bugündür. Her Şey Ortaya Dökülür...

Geçtiğimiz bölümde Yadigar'ın Tavan Arasından Çıkarttığı Kutunun Kötü Olaylara İşaret edeceği Belliydi.  o Kutuda Civan'ın bulduğu Zarfta Kendisinin yıllar Önce Üniversiteye Kabul Edildiğini Haber veren Mektup vardı. Ancak Civan'ın Okuma Hayallerini kimin Rafa Kaldırdığı Sorusu Bahattin ile hem Hüsne'nin hem de Civan'ın arasını Açtı.

Belgeleri bulan Civan İlk etapta Bahattin'den Şüphe Etti. onun Gözünün Önünde durmasını Emanet Adama Zarar Geleceğini Düşündüğünü bildiği İçin Hem Üzüntü ile, hem de İstemsiz bir Şekilde Bahattin ile Kapıştı. Bahattin her ne Kadar ben Suçsuzum  Mektubu ben Saklamadım dese de ne Civan İnandı buna, ne de Hüsne. Hüsne Bahattin'e İtiraf et Hepimiz Rahatlayalım Dedikçe Bahattin tersini İddia Ediyor Ben Yapmadım diyor. En Sonunda Yıllar yılı Kardeşini Koruyamamış Olmanın Acısını Şimdi Yaşayan Hüsne evi Terk Ediyor Yaşanan Arbedenin Ardındna Otele Yerleşen Civan'ın İzini Süren Hüsne Geceyi ve Ertesi Günün bir Kısmını Kardeşiyle Beraber Otelde geçirirken, Bahattin de İçerden İçerden Onu Merak Ediyor.

Merak ediyor Ama Bunca Yıllık Hanımının Ona İnanmamış Olması da Ona Çok Dokunuyor.Aslında ikisi de birbirini Merak Etti de Katır İnatları yüzünden yine Hem Aileye hem de birbirlerine Çok Çektirdiler. Ablasıyla Eniştesi Arasında Kalmaktan Sıkılan ve Bunalan Civan'ın Durumu da Pek Farklı Değildi. (Rahmetli) Babasının Onun Okumasını İstediğinin, Ancak Olan bitenler yüzünden bunu Yerine Getiremediğinin Üzüntüsünü Yıllar Sonra İçinde Hissetti. Peki Kağıdı Aslında Kim Saklamış biliyor musunuz?? """ Saliha Hala"""!!
Saliha hala, Yadigar ve Arife'nin Üstün Gayretleri ve Büyük Tiyatro Yetenkleri Sayesinde Halayı Konuşturmayı Başardı...








Yorumlar

  1. dün izliyememiştim iyi oldu. Ellerinize sağlık emeğinize sağlık.... :)) Yazan:Hatice Karakoç

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----