Aramızda Kalsın Bölüm 7 - Davetsiz Davetli

Hüsne'nin Davetsiz Davetlisi Ortalığı iyice yangın Yerine Çeviriyor.

Geçtiğimiz bölümde Civan'ın İtalya'daki Sevgilisini ( onun bildiği ) Misafirliğe Çağıran Hüsne Yine Başını Olmayacak Dertlere Sokmaya Kararlı. Kızın Civan ile Sevgili Olduğunu Sanan Hüsne, Saliha ve Elmas Halalar Sırf onlar beraber olsun beraber görünsünler diye Odalarını Bir Hazırlamaktan Tutun, Yemek Masasında Yan yana oturtmaya kadar Ellerinden ne geldiyse yaptılar. Ama Nafile. Adam Yadigar'a Yangın. hem de Kızla Sürekli bir didişme halinde. ( bu arada gelen kızın adı Yelda) Yelda Civan ile Yadigar'ın Sürekli birbirlerini kestiklerini gördükçe deli oluyor. Nereden Kanlarına girsem diye debelenip Duruyor da Boşuna.

Yadigar işe, Yaren de Okula başlıyor. Artık her şey Çok güzel olacak..

2-3 Bölüm Öncesinde Civan'ın Düğün Organizasyonunda yanında bulunan Ustalardan İlhan Yine Civan Aracılığıyla Yadigar'ı İşe Aldı. bu Sırada Dert Küpüne Dönen Bahattin de hem bu durumdan Rahatsız oluyor, hem de Elinden bir şey Gelmiyordu. Borçlar bir yandan, Ailenin Her bölüm Daha da Katlanan Sorunları bir yandan o da çok Yoruldu. Civan Sahiden de Olacakları Evvelden Sezmiş ki İlhan ile de Anlaşıp geçici bir iş yarattılar.

Antep'te Ayrıldıklarından beridir iyice Düzeni bozulan Yaren de Anasının artık işe başlamasıyla Okula Kaydoldu. Dönem Ortası Olduğundan Olsa gerek O da Yeni Okuluna ve Dostlarına Alışamadı. ama iyi oldu. Çocuklar Ana-Babalarının hır güründen Aşırı etkilenmişlerdi Bilhassa Son 4 bölümdür...













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----