Aramızda Kalsın Bölüm 8 - Duygular Çarpışıyor

Aramızda Kalsın'ın 8.Bölümü Hem Komedi hem de Hüzün Dolu.

Geçtiğimiz bölümlerde Celepoğullarının yeni Sorunu Olarak Karşımıza Çıkan Yelda'nın Civan ile Formalite İcabı evli Olduğu, Ancak Civan'ın İtalya'daki bürokratik İşlemleri Sona Erer Ermez Boşanacakları Ortaya Çıkmıştı. Arife'nin Israrları sonucu bu durumu Açıklamak Zorunda Kalan Civan 2 yerden Gol Yedi.

Tüm bu Olup Bitenlerden her zamanki Gibi Habersiz Olan Zehir Hafiye Hüsne de Kardeşi ve Yelda'yı (sözüm ona) Birleştirmek için Yepyeni bir bombaya İmza Attı. Elmas ve Saliha halaları da Safına Çeken Colombo Hüsne Kızın Ailesiyle Tanışmaya Karar verdi! Aslında Kız İsteme Niyetiyle Başlayan Çekişme Her Zamanki gibi Fiyasko İle Sonuçlandı. Bahattin'in Haberi yok. Her Şeyi Yaptıkları bir Büyükada Gezisi Dönüşünde Öğrendi. Civan, Yadigar, Yunus ve Yelda da Adada Mahsur Kalınca bu Plan Hepten Yattı.


Yadigar, Bahtsız Kadersiz Yadigar. İlk Bölümde Zorla Evlendirildiğini, 5. Bölümde de  kumasının Ortaya Çıktığını Belirttiğimiz Genç Kadın bu bölüm boşandığını Öğrendi. Eski Kocası Halil'in Açtığı Gıyabi boşanma Davası Sonuçlanmış. Yagidar artık Hür ve Bağımsız bir Kadın Olmuştu. 

O bu Durumu "Hayatımın bir Devri Kapandı" Şeklinde yorumluyor Ancak Hem Onun hem de bizim İçin Çok Güzel Oldu. Artık Yadigar'a Önce Allah Sonra Celepoğlu Ailesi var...

Geçtiğimiz Bölümlerde Kızı Ceylan'ın Nişani İçin Dükkanını Satıp Para Alan Bahattin'in başı da Dertte. Hem Parayı Kullanıyor, hem de Dükkandan vazgeçemiyor.  ivan Durumu Dükkanı Alan Patrondan Öğrenip Bahattin'in Kapısını Çaldığında durum ortaya Çıkıyor. En kısa Zamanda Ya Para İade Edilecek ya da Dükkanın Satışı resmileşecekti. Bakalım Gelecek Bölüm Neler Yaşanacak?...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----