Aramızda Kalsın Bölüm 9 - Padişah Hastalığı

Sabahleyin hiç Hasta Olmayan. Hatta burnu Akmayan Bahattin'i birden Hastaneye Kaldırırlar.Ayaklar Şişmiş Her Yeri Ağrıyor. Nereden bilsin Adam Başına Bela Açılacağını?..

Kimse neyin Ne Olduğunu Anlayamadan Alelacele Hastaneye Koşturmaya Başladı. Bahattin Tahliller Yaptırmış Hastaneye Yatmış. bir de Öğreniliyor ki Aşırı Et Yemekten Gut Hastası Olmuş.  Doktor Kurda Kuzu Yememesini Öğütler gibi Bahattin'e Et Yemeye Ara vermesini Önerince, Eğinli'nin  Etekler Tutuştu. Tabii Baho Hastalanır da Hüsne Boş Durur mu? Sıkı bir Perhize Soktu Bahattin'i. ama o yine Yasakları Delmenin yolunu buldu.

Yelda Aniden kimseye Haber Vermeden Çekip gitti. Hüsne bu Konuda Bahattin'i Sorumlu tutuyor Ancak Kazın Ayağının Öyle Olmadığını anlayınca Neler Olacak Orası Muamma. Haspam Belli ki Civan'ı Yadigar'dan Kıskandı. iyi de Oldu. Boşanma Belgelerini İmzalamış Ancak Civan'a vermemiş. Aklından Neler Geçiyor Merak Konusu.

Tabii bir De Yelda'nın Yadigar ve Civan Üzerindeki Etkileri var. hem de hiç Kanıksanamayacak Boyutta Etkiler. Civan bir Şeyleri Saklamaya Çalıştıkça Ailedeki Gergin Atmosfer Katlanarak Çoğaldı. Bunun ÜZerine Civan Herşeyi Herkese Açıklama Gereği Duydu. Ancak buna Da Arife Mani Oldu. Civan'ın İtalya'da Yaşayabilmek İçin Yaptığı Formalite Evliliği ve Yelda'nın Aslında Kimin Nesi Olduğunu Hüsne başta Olmak Üzere Kimse bilmiyor. Eldeki Tek bilgi Yelda'nın Çocuk gibi Küsüp Apar Topar Ülkeyi Terk Ettiği...

Hüsne de Civan Konusunda Bahattin'e Kızgın. Kardeşine Abi gibi Yaklamadığından, Onu Zor Zamanlarında Yalnız bıraktığından Şikayetçi. e Haklı da. Civan'ın İtalya'ya gitmesindeki Başlıca Sebep Eniştesiydi. Bahattin Hüsne'nin bu Tepkisine Karşılık Civan İle baba-oğul gibi Konuşmaya Karar verdi. Verdi Ancak Başlarına da Gelmeyen Kalmadı...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----