Avrupa Avrupa 89.Bölümden...

TRT-1 in Sevilen Dizisi Avrupa Avrupa'nın 89.Bölümünden Önemli Olaylar....


1- Nermin'in yokluğunda o etraftayken Yapamadığı her şeyi bir Listeye Döküp tek tek yapmaya karar Veren mahir Aşırı Döner Yemekte Mide Fesadı geçirdi. bunun Üzerine Erkilet Güzeli Nezahat de abisine bakmak İçin onlarda kalmaya karar verdi.

2-Nezahat'in Mahir ile ilgilenmeyi abartması Kendi Evinde kaosa Sebep oldu.Ev deyim yerinde ise Çöplüğe dönmüş. bu duruma daha Fazla dayanamayan Malik ise Eve bir rus hizmetçi Alıyor.Alıyor ama Nezahat de Yaka Paça Kovunca Apartmanın tüm sakinlerini Tek Tek Dolaşıyor lakin hatunların kıskançlıkları oartalığı daha da Savaş Alanına Döndürüyor.

3-Hamilelik Dürtülerini yine Bastıramayan Gül Çalışmakta Israr ediyor. Can bu durumu İstemese de Koparan kızının Aklına Yemek Kitabı Yazma Fikri Geliyor. Muhtar'ın nişan töreninden ( 4.Maddede Anlatılacak ) Döndüklerinde Kitabın kopyasını Gören Nezahat Gül ile Dalga Geçince bir Kapışmadır ki başladı. İşin içine bir de teyze Saadet girince Kitap Macerası komik bir fiyaskoyla son buluyor :))

4-Gelelim şimdik Muhtar'a. Malik'in ve Malik'ten Sonra tüm apartmanın önce işe alıp Sonra Kovduğu Hizmetçi Nadia Muhta'a kör kütük aşık Oldu. Muhtar yarım yamalak rusçasıyla Kızın Evlenme teklifini kabul edince RUsya'dan aile Çağrıldı. Nişan Yapıldı Fakat Muhtar ile kaynatası arasında Doğmamış Çocuğun Sünneti için kavga çıkınca hem  Nişan hem de Muhtar ın açacağı Rus yemekleri Lokantaları zinciri planları Suya Düşüyüor... :)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----