Fırıldak Ailesi İnternette Bölüm 6/1 - Alaman Çikolatası (1.Kısım)

Uzun bir Aranın Ardından Fırıldaklar Hayatımın Günlüğü'ndeki Yolculuklarına Kaldıkları Yerden Devam Ediyorlar.

 bu bölüm Sabri 2.Dünya Savaşı'na Katılıyor.Bölükte Çekilen Kurada Sabri'ye Normandia Harekatı Çıkıyor. bu arada Henüz Sevgililik Aşamasında Oldukları Yıldız da ona sık sık Mektup Yazıyor, birbirlerine Olanlardan Bahsediyorlar.

Sabri ve Bölükteki Arkadaşlarından Pier Berlin'e Hitler'e Suikast düzenlemeye Çalışan bir Türk Askerine Yardım Etmek Üzere Gönderilirler. Uçaktan paraşütle Atladıkları Esnada Sabri Uçağın Pervanesine Takılır ve Aşağı birlikte Düşerler. bu Sırada da Pier Kendi Paraşütü ile Onu Tutar. Tutunmanın verdiği Yavaşlıkla bir Zeplinin Üzerine Düşerler. bu Zeplin Nazi Askerlerinin (yani Hitler'in Askerlerinin) Yolculuk Ettiği bir Askeri Araçtır. Askerlerin Tehlike Anında Kaçışlarını Sağlayan Üst Çıkış Kapağını bulur ve Oradan İçeriye Dalarlar.

Zeplin'in içinde dolaşırken Sabri Adolf Hitler'in portresine Bakar ancak Kim Olduğunu Anlamaz. Diğer asker Pier de  Askerlerin eşyalarını Karıştırmakta,Komutanlardan birini Şapka ve Cüppesini Giymektedir. Sabri de Masanın Üzerinde Gördüğü ( CookPlus ) Çay Makinesine Dadanmış Çay İçmektedir. 

bunlar Olurken Sabri ve Pier Nazi Subaylarına Yakalanırlar. Başta Kılığı Değişmiş Olan Pier Komutan İzlenimi Uyandırsa da Onun da Foyası Meydana Çıkar...

( DEVAMI 2. KISIMDA )










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---

Tozkoparan İskender Bölüm 3 - Dedikoducu...