Fırıldak Ailesi İnternette: Bölüm 6/2 Alaman Çikolatası (2.Kısım)

Fırıldaklar Hitler'in Karargahına Giriyor, Ortalık Şenlik Alanından Farksız Hale Geliyor!

Geçen bölümde Hitler'in askerlerine Yakalanan Sabri ve Pier buldukları bir El bombası Yardımıyla Zeplini Patlatır ve Bir Planöre Atlayarak Kaçmaya Çalışırlar. Şans Eseri Orada Rastladıkları Zeki Askerleri Etkisiz Hale Getirmek İçin Azami Çaba Sarf Etse de Askerler bu Sefer yerde Peşlerine Düşer.

Zeplininin Türklerce patlatıldığını Öğrenen Hitler ise Teyakkuza Geçer. Sabri ve Adamları Hitler'e Suikast Düzenlemek için onların Karargahlarına Girdiklerinde Büyük Komutan da Savaş Müsabakalarını İzlemek İçin Gazinodadır. Daha Evvelinde Türkleri Yoketmek İçin Ülkemize Atom bombası Atma Girişimleri Olduğunu Öğrenen Sabri hem Oğlunu Kurtarmak, Hem de Uçağı Tesirsiz Hale Getirmek İçin Kendini Tehlikeye Atar. Pier Bomba yüklü Uçağı ararken Sabri de Onları oyalamak İçin Kendine canlı bomba Süsü verir.

Onların Türk Olduğunu Anlayan Hitler ve Nazi Subayları da Toplar, Roketatarlar ve Askeri Mühimmatla Onların Peşine Düşer. bu Esnada Bomba Yüklü Uçak binbir Badireler Atlatılarak bulunmuştur ve Hitler'in kullanmasına Zaman Bırakılmadan İmha Edilmiştir...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi