Osmanlı Tokadı Bölüm 14/10 - Konstantina Fatih'ten Vazgeçer mi?

Konstantina Fatih'ten Vazgeçer mi? Tarih Tekerrürden İbaret Sözü Doğruysa evet...

Geçtiğimiz bölümde İstanbul'u tam da Ateş İle nişanlanmak Üzereyken Evinden Kaçıran Deli Oğlan Fatih, Küçük hanıma Babası ve onu arayan bir teşkilat Olmadığını, Aslında babasının onları ayırmak için Hain Tuzakları Kurduğunu Anlatmak için Çok Çaba Harcadı. harcadı ancak durum hiç de İstediği gibi olmadı. Uzun süren bir Kovalamacanın ardından Kızına Karşılık Şahin'i Kaçıran İskender ve Adamları Fatih'i her zaman buluştukları Depoya Çağırdı. Ancak büyük bir farkla. 

Kahpe Bizans İskender Artık Fatih'den Kurtulmanın Yollarını Aramaya Başladı. Moğol Kadar Akıllı Olmayan Adamı Demir'in de Yardımıyla kiralık katil Tutma Fikri Ortaya atıldı. Buluşma Yerine Tutulan adam da gelmişti. Fatih ve  Şahin Takastan sonra Katilin Saklandığı Yeri fark etti. Tam Vurulmak Üzereyken Arnavut Doğan Duruma el attı ve Meşhur Osmanlı Tokadıyla Neferlerimizi Kurtardı.

 Bu yaşananların hemen Ardından Şemsettin Hocanın İmarethanede Şair Sultanlar Sergisi Açmaya Karar verdiği Öğrenildi. Sergide Şiir Yazan Tüm Osmanlı Padişahlarının Eserleri Yer Alacaktı. Hocamız Çok Sevdiği bir Dostundan Fatih Sultan Mehmet Han'ın Avni Mahlasıyla Yazdığı Şiirlerini Topladığı bir El Yazması Kitabı Sergilemek için Aldı. Kitabın İmarethanede Olacağını Duyan kahpe Bizans boş durmadı Tabii. Şemsettin Hocanın Kitabın başına Nöbetçi Diktiği Doğan ve Şahin'i kandırmanın yine bir yolunu bulan Hain Çete, Kitabı gizlice Saklandığı Camekanın içinden Çaldı.

Olanları Demir'den Öğrenen Irmak da Durumu Hemen Fatih'e Anlatmak için İmaretin yolunu tuttu.Hazırlanan Kallavi Plan Sayesinde Hem Kitap Kurtuldu hem de Doğan ve Şahin'in Asırlar evvel Yaptıkları Hataya 2.kez Düşmeleri Engellenmiş Oldu...











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----