Osmanlı Tokadı Bölüm 18/14 - Haksızlığa Boynunuzu Bükmeyeceksiniz Çünkü Hakkınızla Birlikte Şerefinizi de Kaybedersiniz!

1453. İstanbul'un Fethi.

Doğan ve Şahin Konstantiniyye'ye Tünellerle Kaçak Yollardan Erzak Sokan bir Venediklinin Peşinde. Yola Çıktıklarında Başka birinden Aldıkları bir Harita Yüzünden hiç Olmadık Yerlere Çıkıp Olmadık kişilerle Muhatap Olmak Durumunda Kaldılar. Doğan'la Şahin bu. Hiç Kavgasız günleri geçer mi? Haritayı eline Alan Doğan'ın Haritayı satan Adamın Tarifini Dinlememesi ve Tünel Yolunda da Şahin ile sağ sol ( yön olarak ) Kavgası Yapmaları Yüzünden Kaphe bizans Alexandros'un Sarayında Soluğu Aldılar.

Tünelin Ucunda Işık Gördündüğünde önce Ufak bir Dumur Vaziyeti Geçiren Doğan ve Şahin Sonra Vlad Tepesh ile Alexandros'un Konuşmalarına şahit Oldular. Doğan ve Şahin'in Yola çıkma Sebepleri Aynı Zamanda Bizans Hainlerinin de Harekat Yapma Sebepleriymiş.Yani Kaçak Erzaklar Meğerse Alexandros'un Emrine geçirilecekmiş! Alexandros'un Planlarını ve Pusu Kuracakları Yolun Haritalarını Ele Geçiren Doğan ve Şahin Derhal İşe Koyuldular. Doğan Meşhur Osmanlı Tokadı, Şahin ise Keskin Nişancılığıyla bu İşi de Hakkaniyetle tamamladı.

2013. Günümüz.

İstanbul İstemediği Halde Ateş ile Evlenmek Üzere. Teşkilat Korkusu Öyle bir Yüreğine İşlemiş ki, gözü Hiç bir Şeyi görmüyor. Son Çare Olarak Fatih bu Duruma Müdahale Edebilmek İçin Daha Öncesinde İstanbul'u vuran ve onun Teşkilatın Tetikçisi Olduğunu sandığı Kazım ile iş birliği Yapmak. Ama adam Hapis. Üstelik Fatih iel Yaptığı işbirliği Onun Neredeyse Ölümüne Sebep Oluyordu. İçeride Kiralık Katil ve Muhbir var. Her Şeyi Ateş Namussuzuna Yetiştirdi. o da Gerekeni Yapması İçin Talimatı verdi. Adamın İstanbul ile Konuşmadan Ölmemesi gerek.

Bunun İçin de Devreye Fatih Girerek Kazım'ın Yattığı Koğuşa Sızmayı Başardı. İlk Etapta Kazım Kiralıktan Korunmuş gibi Görünse de Adam Son Anda Arkadan Şişledi. Hastaneye Kaldırılan Kazım Irmak'ın da Yardımıyla İstanbul ile Yüzleşti. Aslında Teşkilat Falan Olmadığını, Her Şeyin Düzmece ve oyun Olduğunu anlattı...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----