Sevdaluk Bölüm 2 - Her Kışın Bir Baharı Var. Peki Bu Bahar Orhan'a Uğrar mı?...

Hepimizin Malumu Olduğu Üzere Şenyuva'da İlk Hafta Oldukça Neşeli, bir o Kadar da Üzüntülü bir Bölüm Geçti. Arıcı Hayati'nin Oğlu Orhan Yıllar Sonra Köyüne Döndü, Muhtar Ali H.E.S Projesi İçin Köylüleri İkna ve Kandırma Turlarına Başladı...

bu bölüm İse Hayati,Hayriye ve Orhan Üçlüsü Arasında Sular Durulmak bilmiyor. İlk Hafta Annesiyle birlikte Hastaneye Kaldırılan Orhan, Meğerse Babasının Ballarından Zehirlenmiş. Daha Hastanedeyken birbirlerine Girmeye Başlayan Orhan ve Hayati Artık Köylüyü Seferber Edecek Kıvama Geldiler. Hayati Oğlanın Yüzüne Bakmıyor. Anne Hayriye Deseniz Onun Ciğeri Yanıyor. Oğlu Yanıbaşında. Elini Uzatsa Yakalayacak. Ama O da Analık Gururuna yediremiyor Yıllar Yılı (Sözde) Hiç Arayıp Sormayan Evlat Olur mu Diye Düşünüyor.

Orhan ne Yapsa ne etse bir Türlü Uzattığı Zeytin Dalını Ailesine kabul Ettiremiyor. Hal böyle Olunca da Çareyi Ailesine en Yakın Olan İhsan'dan Yardım İstemekte Buldu. Ama Onun Halet-i Ruhiyesi de Hayati'den Farklı Değil. Onu da Kızı Bırakıp Gitmiş. O da Hayati ' den Yana.Orhan İngiltere'ye Dönüyor. Ailesiyle Gitmeden Barış Çubuğu Yakmak İstiyor. Allah Yardım Etsin İnşallah Hayati ve Hayriye bu Katır İnadına bir Son Verip Evlatlarını Bağırlarına Basarlar Tekrar.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---