Sevdaluk Bölüm 3 - Orhan'ın Köyüne ve Hayata Tutunma Çabaları

İlk Bölümden bu Yana Şenyuva'lıların gündemini Meşgul eden bir Konu var. "Orhan'ın Köye Dönüşü". 

bu Dönüş Başta Annesi Hayriye ile Babası Hayati Olmak Üzere Tüm Köylüleri Hem Şaşırtmış, Hem Üzmüştü.  Geçtiğimiz Bölümde İngiltere'ye Dönmeye Karar Veren Orhan, Hem Ailesiyle Arasını Düzeltmek, Hem de Onların Üzüntülerini dindirebilmek İçin Köyde Kalmaya Karar Verdi. Ancak onu Gördükleri İlk Andan İtibaren Hayati ve Hayriye'nin Düşünceleri ve Tavırları Değişmedi. Orhan Evine Temelli Dönmedikçe Hayati onu Affetmeyecekti. 

Orhan'ın Dönüşünü İlçenin Yerel Radyosundan Duyan Hayriye Duyar Duymaz Hazırlıklara Girişti. Köy Kahvaltıları, Ballar bir Kuş Sütü Eksik. Ancak Orhan Köye Döner Dönmez Soluğu Teyzesi Adalet'in Yanında Alınca Hayriye Ortalığı Yine birbirine Kattı. Evine Dönecek Adam Önce Evine Uğrar, Kendini Affettirir Diyen Hayriye ile Adalet Arasında Oldukça Hararetli Tartışmalara Rastladık.

H.E.S PROJELERİNDE BİRBİRİNDEN HABERSİZ PAYDAŞLAR ÇIKIYOR!!

Daha Öncesinde Muhtar Ali'yi Köye Yapılması Planlanan H.E.S Projesine hem iş,hem hasılat ortağı Yapan Büyük Şirket, Adalet'in Pansiyon Komşusu ve Turist Kisvesi Altında Köye Sızan Denise ile de Aynı Patronlardan Emir Alıyor. Hayriye'nin Dere Kenarındaki Arazisi İçin Aynı Anda Hem Denise, Hem de Muhtar Ali Talip Olanda İşler Karıştı. Hayati Araziyi Vermeye Yanaşmıyor. Denise ev Yapmak Bahanesiyle Araziyi Almak İstiyor Ancak Hayriye ile Adalet'in Arazide Ortaklıkları var. Bakalım kim Kimi Nasıl İkna Edebilecek ? Adalet'in Tepkisi Ne Olacak?...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...

Tozkoparan İskender Takipçilerine Müjde! Tozkoparan 30 Ağustos'ta Harika Bir Özel Bölümle Geliyor!

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Özeti

Fırıldak Ailesi İnternette - Bölüm 4: Baldız Savaşları