Paşa Gönlüm Bölüm 1 - Kardeşlerin Birbirlerini Bitirme Planları

Keçi Gibi İnatçı 2 Erkek Kardeş. Mesut ve Bahtiyar. 1 dakikalık Doğum Farkı Yüzünden Araları Açılmış.  Bahtiyar bu 1 Dakikalık Farkla Şansını Döndürerek Yeni Yılın İlk bebeği Olmuş ve o Dönem verilen Cumhuriyet Altınını Elde Etmiştir. Kardeşi Mesut ile o Gün bugündür Aralarında En Küçük Kıvılcımdan Yangın Çıkar.

Aile Savaşının en Çetin Geçtiği bir Diğer İkili De Mesut'un Hanımı Necmiye ile Bahtiyar'ın Hanımı Ayla. ne Zaman birbirlerini Görseler 1 Kaşık Suda Boğmaya Meyillenirler. Terziye Elbise Diktirmekten Tutun, Basit bir Mutfak Alışverişine Kadar Her Olaydan Kavga Kurgulayıp Ortalığı birbirine Katabilirler.

Her An Her Saniye Kavga etme Yeteneğine Sahip bu Keçilerin Kavga etmelerinin Başlıca Sebebi dedelerinin Oturduğu ve Sahip Olduğu Konağı Elde Edip Çıkarları Doğrultusunda Kullanmak. Amma ve lakin Paşa Dede bu Kavgalardan Oldukça Sıkılmış vaziyette ve Hem Konaktan Hem de Oğullarının Yarattığı Gerilimden Kurtulmanın Yollarını Arıyor. bu Yol Çok Kısa Zamanda Karşısına Çıkacak. Ama Nasıl?

Bu Kavgalardan ve Hengameden Nasibini Almamış Tek 2 kişi var. Mesut ve Bahtiyar'ın Oğulları Melih ve Fikret. Ailelerin Düşmanlıkları Onlara Tesir etmemiş. Deyim Yerinde ise Can Ciğer Kuzu Sarması. Ama Paşa Dedenin Sorunlarını Çözecek Olan Kişi bu Sefer de Onların Arasını Açacağa Benzer.

Şimdi Gelelim Hikayenin esas Kızına:

Türkan Yıllar evvel Kaybettiği Annesini Bulmak Üzere İstanbul'a Geliyor. Ancak İlk Defa Büyük Şehre Gelmenin Zorluklarını Ziyadesi ile Yaşıyor. Sadece Cebinde 51 Lira İle Yola Çıkan Türkan o Parayı da Bindiği Minibüste Yaşanan Tuhaf Olayda Kaybedince, Yapayalnız Bir Başına Kalıveriyor. beş parasız aç bilaç Ne Yapacağını Kara Kara Düşünürken Yolları Paşa Dede İle Kesişiyor. ev yok para Yok. Ne yaparsın? Paşa dede bir Katakulli ile Türkan'ı Köşke Götürmeyi Başarıyor Tabii bu Durum Konak Savaşlarını Oldukça Kötü etkileyecek. Konağın Peşindeki Azılı Kardeşler Mesut ve Bahtiyar Türkan'ın Asıl Amacını Öğrendiklerinde Neler Olacak Dersiniz?...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti