Analı Oğullu Bölüm 3 - Bu Daha Başlangıç...

Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam!!

İlk Bölümden Beri Derikfan Sülalesinin Gazabına Maruz Kalan Ece bu Sefer Kayışı Koparttı.  Sidar'ın Eve Getirdiği Abluka Yüzünden Fırat ile Kavga Eden Ece'nin gönlünü Almak Fırat'a Düştü. Ancak Ece'nin gönlünü almak İçin Aldığı Hediye Ortalığı İyice Karıştırıyor.


Sidar'ın Kendisini Hizmetçi Sanması ve Evde yarattığı Karmaşadan iyice Bunalan Ece, bu Durumu Bir an Evvel Çözümlemesi İçin Fırat'a Baskı Yapıyor Ancak Fırat da Ailesinin Onun Evlendiğini görmeden Gitmeyeceğini iyi biliyor. Fırat da Ece de Çaresiz Olunca Haliyle Kavga Kaçınılmaz Hale Geliyor. Orta Çapta Yaşanan kapışmanın Ardından Hatasının Farkına Varan Fırat Ece'nin Sevgisini Yeniden Kazanabilmek için ona Çok Beğendiği Ama Alamadığı Ayakkabıları Almaya karar Verdi. Ama Sürprizi Bozan Olaylar Peşi Şıra Geldi. İkilinin birlikçe Çalıştıkları Kliniğin Sekreteri Müsvedde Ayakkabı Siparişi için Fırat'ların Evinin Adresini verince Ortalık Karıştı.

Sidar kargo elemanı ile Yaptığı Uzun ve "ödemeli" bir Muhabbetin Ardından Aldığı Kutudan Ayakkabıların çıktığını görünce Direkt Aklına Acaba Fırat sevgili mi Yaptı Sorusu Geldi. Külkedisi Masalındaki Gibi Ayakkabıları Sokaktan Geçen Kadınlara Deneten Sidar, en Sonunda Fırat'ın Daimi Hastası Gözde ile Karşılaştı. Ayakkabıların Ece'ye 2 Numara Büyük Geleceği Anlaşıldığında Durum Oldukça Vahim bir Hal Almaya Başlamış, Sidar Gözde'yi Eve Yemeğe Davet etmişti bile.


Evde Bunlar Yaşanırken Cano Ağanın Derdi de Oldukça Büyümekteydi. Ne Yapsa ne Etse lal'in Kalbini Kazanamayan Cano da, en Sonunda Aşiretin ileri (!) Gelenlerinden yardım almaya niyetlendi. ancak onda da İşler Sürekli Ters Gitti. Kafaları Geri Giden İleri Gelenlerin Kıza Çiçek Al Tavsiyesine Uyup bir Kamyon Çiçeği Hakim Ailesinin Kapısına Yığan Cano Çiçeklerle birlikte Yolladığı Notlar Yüzünden Sürekli Sıkıntıya düştü.  İlk Çiçek Yığınını Lal'in Annesi Vildan Kadim ona Aldı Zannetti, İkincisini de Lal Haluk Ona Aldı Zannetti. 
  



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti