Analı Oğullu Bölüm 4 - Gelişi Güzel, Gidişi?...

Gelişi Güzel, Gidişi?...

Ece Evi Terk Etti, Fırat Çatlak Anası ve Kütük Ağabeyi ile Yalnız Kaldı, Bundan Daha Kötü ne Olabilir ki?

Derikfan Sülalesinin İstanbul Uzantısında İşler Artık İyice Karışıyor. Geçtiğimiz Bölümde Fırat'ın Ece'ye Aldığı ve Müsvedde'nin Yarım Aklı Sayesinde Eve Postalanan Ayakkabıların o Sırada Fırat'ın Evine Giden Gözde'nin Ayağına Tam Olması Üzerine Sidar Ana Evde Oldukça Büyük bir  Şamataya Sebep Oldu.  Gözde'yi Fırat'ın Sevgilisi Zanneden Sidar Bu duruma Kendini Öyle bir Kaptırdı ki, Gözde de bu Durumu Lehine Çevirmeyi Başardı Gözde'yi Yemeğe Davet Eden Sidar'ın Ece'yi Hala Hizmetçi Sanması da Durumu İçten İçe Daha da Kötüleştirdi. Zaten Gözde'den Oldum Olası Nefret Eden Ece, bir de Onu Yemekte Baş köşede Görünce Hepten Kafayı Yedi. Fırat'ın Gözde ile Evleneceğini Düşündükçe Daha da çıldırıp Çıktı ve Evi  Terk Etti.

Yeni bir yer Bulana Kadar Klinikte Yatıp Kalkmaya Başlayan Ece, İlk Gecesinin Sabahında Müsvette'nin Ölümüne Sebep Oluyordu. Evden Çıktığında Deyim Yerinde ise Saçı Başı Dağılmış bir Halde Kliniğe Gelen ve Orada Koltuğun Üstünde Uyuyakalan Ece, birden Müsvette'ye Görününce Kız Korkudan Bayıldı. Bu da Yetmezmiş gibi Ece'nin Zar Zor  Ayıltmasıyla Aniden  Tekrar Bayıltması bir Oldu.


Sürpriz Sürpriz Üstüne!!! Ece'nin Annesi de İstanbul'a Geliyor!!

Evden Ayrıldıktan Sonra Sidar'a Kendini Nasıl Fırat'ın Sevgilisi Olarak Kabul Ettirebileceğini Düşünen Ece, Cano ile İş birliği İçine Girdi. Ancak bu iş birliğinin Daha Tohumları Ekilmeden Kurumaya Başladı.  Fırat'ın Estetiysen Olduğunu Öğrenen ve Acısını Çıkarmak İçin Evde Mevlit veren Sidar, Ece'nin Annesi ile Karşılaştı.. Bu Karşılaşma İlk etapta Normal Başlasa da Annenin Durumdan Haberdar Olmaması ve Ece'nin evde Olmayışından Dolayı Durum Komik ve Vahim bir Hal Aldı.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti