Mihrap Yerinde Bölüm 1 - Eski Çamlar Bardak Oluyor...

 Eski Çamlar Bardak Oluyor, Mihrap Zengin Hayatından Hiç bir eser Bırakmadan Eski Hayatına Dönüyor.

Mihrap, Tipik Türk Kadınları Gibi eşiyle Zorla Evlendirilmiş,  Aile Baskısının En Kötü Yanlarını tatmış Kendi Halinde bir kadın. Daha Çocuk yaşta Ailesi Tarafından Eşi Ahmet ile Evlendirilip Gönderildikten Sonra Hayatının En Zor Dönemini Geçirmeye Başlayan Mihrap, Kocasının Azılı bir Dolandırıcı Olduğunu Polislerin Onu Soruşturma İçin Polis Merkezine Götürmesi ve Sonrasında Evinin Haczedilmesi ile Öğreniyor. 2 Çocukla bir Başına Kalakalan Mihrap, 23 Yıl evvel Yaşadığı Mahallesine Geri Dönüyor. Tabi mahalleye Dönüşü de Oldukça Curcunalı bir Şekilde Oluyor.

Mihrap'ın Kardeşi Maksut, En Az Ahmet kadar Dolandırıcı, Ablasıyla babalarından Kalan evi ve Lokanta Olarak İşlettiği Dükkanı Satmış ve Paraları At Yarışlarında Yeyip Bitirmiş. Mihrap Mahalleye Döndüğünde İlk İşi Ne Var Ne Yok Araştırmak Oldu. Araştırmaları Sonucunda Bu Durumu Öğrenen Mihrap Deyim Yerinde İse Çılgına Döndü! Hayatında Kardeşi Dahil hiç bir şey Yolunda Gitmeyen Mihrap'ın Bu Jet Dönüşü bir Kişide Daha Şok Tesiri Yarattı. kim mi?...

Mihrap'ın Ahmet'le Zorla Evlendirilmeden Evvel Aşık Olduğu Sevdiği Sado. Şu An Evlilik Hazırlığı içinde. Evlenecek Ama Mihrap'ın Aşkı Hala İçinde Kor Gibi. Zamanında Hamle Yapamadığı İçin Mihrap'ı Ahmet'e Kaptıran Sado, bu Geri Dönüşü Öğrendiğinde İçindeki Kor Tekrar Alevlenecek Gibi. Ama Mihrap bu İşe yanaşmayacaktır Çünkü Artık Yanında Canından Çok Sevdiği Çocukları Emre ve Pelin var. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti