Mihrap Yerinde Bölüm 2 - Amansız Bir Rekabet Başlıyor...

Mihrap Mahalleye Bir Döndü Pir Döndü. Kardeşini Adam etti, Dükkanını Yeniden Ayağa Kaldırdı. tabii bu Durumdan Birileri Pek Hoşlanmadı.

İlk Bölümde babadan kalma Balık Lokantasını Tekrar Harekete Geçiren Mihrap, Sado'ya Oldukça Dişli bir Rakip Olarak Sektöre Adım Attı. Rekabette her Şeyin Mubah Olduğu Gerçeğinden Yola Çıkarak Mihrap Sado'nun Midye Dolma Aldığı bir Esnafı Kafalayarak  Yaklaşık 3 Kilogram Midye Dolmayı Sado'nun Hesabından Kendi Hesabına Aktardı. Üstelik Sado'nun Verdiği Fiyatın 50 Kuruş da Fazlasına. Sado'nun İşlerini Baltalamak İçin Elinden Geleni Yapmayı Sürdüren Mihrap Bu Sefer de Midyeci ile Sado'nun Arasını Açıyor. Sado Durumu Öğrendiğinde Ortalığı bir vaveyladır ki Alıyor...


Bu Günün Tek Bombası  da Değil...


Mihrap'ın Ailevi Durumunun Kötüleşmesiyle Ayrılmak Durumunda Kaldığı Dernek Arkadaşlarından biri, Yeni Toplantıyı Sado'nun Lokantasında Yapmaya Karar Verdi. Arkadaşı Toplantıyı haber Verdiğinde Mihrap'ın Deyim Yerinde ise İki Ayağı bir Pabuca Girdi. Çünkü Sado ile bir daha karşılaşmak İstemeyen Mihrap, Gidip Gitmeme Konusunda Oldukça Kararsız Kaldı. Ama bir Yandan Dükkanın Sorunları, Bir yandan Ahmet'e Ulaşamama Durumu Mihrap'ı derinden Etkilediği ve Pelin ile Emre de bu Durumu Fark Ettikleri İçin Çocukların Israrlarıyla Fikir Değiştirerek Toplantıya Katılma Karar Aldı. Lokantada Konukları Ağırlamaya Başlayan Sado'nun Mihrap'ı Orada Gördüğünde Yaşadığı Şok Gerçekten Görülmeye Değerdi.

Ahmet'ten Mihrap'a Haber var!!...

Ahmet'in karanlık İşlerinin Avukatı Niyaz Mihrap'ı Bulmak Üzere Mahalleye Geliyor.  Niyaz İşlerini Hep en Uzun Yoldan Yapmayı Yeğleyen Tuhaf Bir Adam. Ahmet Ülkeyi terk ederken Telefonunu Niyaz'a Teslim etmiş.  Mihrap Telefonda Ahmet'in Adını Gördüğünde İlk etapta O Arıyor Zannediyor. Ancak Niyaz İki Kelam Edip Derdini Anlatınca Mihrap bir Defa Daha Yıkılıyor.  Niyaz Sado'nun Mahalle baskısına Maruz Kaldıktan Sonra Mihrap ile Buluşuyor Ancak Mihrap İçin Niyaz'ın Ağzından Laf Almak Oldukça Meşakkatli bir Hale Geliyor. Uzun Süren Kovalamaca ve Dil Dökmenin Ardından Bomba Patlıyor ve Ahmet Mihrap'tan Boşanmak İstediğini Haber Veriyor.



GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER. ŞİMDİ MİHRAP'IN ASIL DÜŞÜNMESİ GEREKEN KONU BU DURUMU ÇOCUKLARA NASIL AÇIKLAYACAĞI...









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti