Paşa Gönlüm Bölüm 2 - Paşa Dede Türkan'ı Çok Sevdi....

... Sevdi Ama Düşman kardeşler Zavallı Kızın Peşini Bırakmaya Pek de Niyetli Değil.

Geçtiğimiz Bölümün Sonunda Konak Yüzünden  Tekrar Birbirlerine giren Mesut - Bahtiyar - Necmiye ve Ayla Dörtlüsü Paşa Dedenin Ölü Taklidinden sonra Şeytanın Aklına Gelmeyecek bir Meseleye Daha şahit Oldular. Konağın Kime Kalacağının Hesapları Tutulurken Paşa dede Türkan'ı Havariye "Torunum" Diye Tanıştırınca Bilhassa Necmiye ve Ayla'yı Bir Ateştir ki Bastı. İlk Geldiği Günden Beri Türkan'ın Sorunlarını Kendi Sorunları Gibi Gören Paşa Dede Hem bir Hediye Vermek, Hem de Eksiğini Tamamlamak İçin Türkan'a bir Palto Diktirmeye Karar Verdi.



 Bunun İçin Ölen Hanımından Kalan bir Kısım Kullanılmamış Kumaşı Aramaya Koyulan Paşa dede, Deyim Yerinde İse Saçmalamaya Başladı :) (Ör: Konuşmayın Kumaşın!!! :) ) Bu Durumu Çok ama Çok Yanlış Anlayan Mesut ve Bahtiyar ilk Defa İkili İttifak Kurarak Paşa Dedeye " Akli Dengesi yerinde Değil " Raporu Almaya Karar Verdiler.Necmiye ve Ayla'dan Aldıkları Akılla Paşa dedenin Suyuna Gitmeye Çalışan Mesut ve Bahtiyar bu Sefer Baltayı Taşa Vuracak Gibi Görünüyor. Mesut'un en Küçük Oğlu Muhittin'den Her Şeyi Öğrenen Paşa dede, Kendisini Meyhaneye Götürmeye Gelen Mesut'la Bahtiyar'ı biraz Savaş Anıları, Biraz da Zaten Kendilerini İnandırdıkları Deli Numarasıyla Durumu Kurtardı :)

Bir Kızı 1000 Kişi İster bir Kişi Alır Derler Ama. Düşman Ailelerin Dost Çocuklarını bile birbirine Düşman edecek Kız Dünyaya Gelmemiş Olsa Gerek. İlk Bölümde Türkan'ın Dolmuş Olayının bir Tarafı da Mesut'un Oğlu Melih'miş. daha Sonra Anlaşılacak O ki, Melih de Fikret de Aynı Kıza, Yani Türkan'a Aşık Olmuşlar. İkisi de birbirlerine Türkan'ı Anlatıyorlar, Öve Öve Bitiremiyorlar Bakalım Hakikat Ortaya çıktığında Gençleri Neler Bekliyor?...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti