Hayatımın Günlüğü - 1 'de Ramazan Bambaşka

Kocamın Ailesi İlk Bölüm Fragmanı

Hayatımın Günlüğü - 1 'de Ramazan Bambaşka

Sevgili Hayatımın Günlüğü - 1 Okuyucuları;

2014 Yılının Sizler ve Bizler için İstediğimiz Gibi Gelmediğinin Farkındayız. Ancak Ramazan Ayında bu Gidişatı Değiştirebilecek Yepyeni bir Dizi ile Karşınıza Çıkmaya Hazırlanıyoruz :)

TRT - 1 ' in İlgiyle Takip Edilen Dizisi "Avrupa Avrupa" nın yapımcısı Banu Akdeniz - Mia Film'in Yapımcılığını Üstlendiği Yeni Dizi "Kocamın Ailesi" İlk Bölümüyle Ramazan Ayının İlk Perşembesi (3 Temmuz) Fox TV ve Hayatımın Günlüğü - 1'de Sizlerle Buluşuyor.

Kısaca Dizinin Konusuna Değinmek Gerekirse:

25 yıldır evlatlarından biri kayıp olan geleneksel geniş bir aile ile buna tam zıt, çocuksuz modern bir çift aynı apartmanda komşu olursa ne olur?
Anne ve babasını hiç tanımamış Tarık, komşu aileye hemen ısınırken eşi Yonca bu yeni duruma hiç alışamıyor. Bütün bunlara iki aileyi birleştirecek sırlarla örülü bir gizem de eklenince olaylar zinciri hızla büyüyor.

Avrupa Avrupa'nın Gül'ü Selen Seyven ile Yakışıklı Jön Gökhan Alkan'ın Başrolleri Paylaşacağı "Kocamın Ailesi" İlk Bölümüyle Ramazan Ayının İlk Perşembesi (3 Temmuz) Fox TV ve Hayatımın Günlüğü - 1'de Sizlerle



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti