Güzel Köylü Bölüm 4/1 - Güzel Köy'ün Yeni Güzelleri

 Güzel Köy'ün Akıllı Delisi Sultan Ana'nın Gül Haricinde İki Torunu Daha Olduğu Ortaya Çıkıyor, Ezeli Rakipler Hüsnü ve Yusuf'un da Mallar Üçe Bölünecek Korkusuyla Yapmadıkları Numara, Girmedikleri Kılık Kalmıyor!!

İlk Bölümden Beri Sultan Ana'nın babaannesi Olduğu Konusunda Şüphe İçerisinde Kıvranan Gül, Geçtiğimiz Bölümde Dedesinin İsmini Öğrenmesiyle Her Şeyi Netliğe Kavuşturdu. Bunun Üzerine İstanbul'daki Kardeşleri Nihal ve Sude'yi de Köye Çağıran Gül, Yeni ve Büyük Bombalara Zemin Hazırlamış Oldu.  Sultan Ana'nın Öldüğünde Mirasını Bırakmayı Planladığı Yusuf ve Hüsnü'nün, Torun Bağının Arttığını Öğrendiklerinde Yaşadıkları Korku ve Heyecan Görülmeye Değerdi.

 Yine Önceki Bölümde Köy Meydanında Nihal ve Sude ile Karşılaşan Yusuf'un Onlara Yakın Olma İsteği Tüm Aileyi Harekete Geçirdi. Başta Aklı Evvel Kamuran Olmak Üzere Tüm Aile Sultan Ana ve Torunlarının Peşine Düşmeye, Onlarla Yakınlık Kurmaya Başladı.Solda Bunlar Olurken, Sağda da Hüsnü ve Dudu Boş Durmuyor, Yeni Yeni Planlar Kurmaya Hazırlanıyordu. Yusuf da Mallardan Payını Alabilmeye Çabaladığından Yusuf'un Kızı Kamuran ile Oğlu Cemal'in Evlenmesine Sıcak Bakmayan Hüsnü, Kel Kafasından Geçen İlk Fikri Uygulamaya Koydu. 

Bu Miras Meselesi Kafaları Kurcalayadursun, Köy Hayatına Hızlı bir şekilde Uyum sağlamaya Başlayan Nihal ve Sude'nin İlk Köylü Talipleri de Çıkmaya Başladı :) Muhtar Niyazi Ablasına, Yusuf'un En Küçük Oğlu da Kardeşine Abayı Yakınca Ortalık Şenlik Alanına Döndü. Özellikle Muhtar Kadını Gördükçe Havale Geçirmeye Başladı Haydi Hayırlısı :)

Tüm Bunlar bir yana, Gül'ün Başında bir de Kaan Belası var. Gül, Eski Sevgilisi Kaan'ın da Köye Yerleşmesiyle Daha Büyük bir Açmaza Giriyor. İçten İçe Kalbinde Cemal'e  Karşı bir His Besleyen Gül'ün Aklı Oldukça Karışmış Vaziyette. Kaan Karşısında Durdukça Gül'ün net bir Karar Alması Oldukça Zorlaşacak.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti