Kocamın Ailesi Bölüm 2 - Acı Olaylar, Düş Kırıklıkları, Dönülmesi Güç Virajlar...

Acı Olaylar, Düş Kırıklıkları, Dönülmesi Güç Virajlar. 

Ar Ailesi Belki de Hayatının En Büyük Sınavını Oğulları Engin'i Kaybederek vermeye Başlamış Yıllar Önce. Şimdi Öyle bir Olay Oluyor, Öyle biri Ansızın Çıkageliyor ki!!

Geçtiğimiz Bölümün Sonlarına Doğru Genç, Yakışıklı ve Aklı Başında Bir Genç, Mukadder'i Pastanede Ziyaret Ederek Kendisinin Kayıp Olan Oğulları Engin Olduğunu Söylemiş, İlk Etapta Mukadder Şok Geçirmişti. Şimdi ise Bu Genç Tekrar Ortaya Çıktı ve Oğulları Olduğu Konusunda Oldukça Israr Ediyor. Mukadder 25 Yıldır Hangi Kapıyı Çalmışsa, Kimden Yardım İstemişse Hep Elleri Boş Dönmüş. Şimdi ise Doğal Olarak Bu Gencin Engin Olduğuna İnanamıyor. Ama Bu Genç Mukadder'in Sürekli Kaçtığı DNA testini Bu Sefer Kendi İçin Yaptırmak İstiyor ve Şüphelerinde Haklı. Eğer Mukadder Testi Yaptırmayı Kabul Eder ve Sonuçlar Olumlu Çıkarsa Ar Ailesindeki Bayram Havasını Tahmin Bile Edemezsiniz.

Bu Bölümün -Ne Yazık ki- Bir Trajik Olayı da, Mukadder'in Ortanca ve Evli Olan Kızı Tülay'ın Oldukça Acı Bir Şekilde Aldatıldığını Öğrenmesi Oldu. Yine Geçtiğimiz Bölümde eşi Hakan'la Telefonda Görüştükten Sonra Telefonun Kapanmadığını Gören Tülay, Duyduğu Kadın Sesi karşısında Şoke Oldu. O Kocasını İşte zannederken o (Kaba Tabirle) Aşna Fişka Peşindeymiş! Üstün bir Çaba Sarf Ederek Durumu Ailesinden Gizleyen Tülay'ın Üzüntüsünü Anlayabilmek İçin Alim Olmaya Gerek Yok Sanırım. Ama O Bu durumu Gizlemeyi Öyle Güzel Başardı ki Kardeşleri Dışında Olayı Kimse Anlamadı. Durum İlk Ortaya Çıktığında En Küçük Kardeş Miray'ı Gülay ve Tülay Oldukça Zor Zapt ettiler. 


Komşu Ailede Bunlar Yaşanırken Yonca'nın da Her Zamanki Gibi derdi Başından Aşkındı Tabi. Çalıştığı Şirketteki Üst Yönetim Değişti ve Yeni Patron Yonca'yı Çılgına Çevirdi. Adam Bulunmaz Hint Kuması Gibi hiç bir Personelle Görüşmüyor, Köşe Bucak Kaçıyor. Haliyle bu Durum Yonca'nın Mizacına Oldukça Ters Düşüyor. Üstelik bu da Yetmezmiş gibi apartmanda Yine Yonca Kaynaklı bir Olay Çıkınca Bildiğiniz Üçüncü Dünya harbi Ar Apartmanında Patladı :D ...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti