Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

İlk İki Bölümde Hikayenin ana Gündemini Oluşturan Tarık'ın Ailesi ve Engin Konularında Bu Bölüm Şok Gelişmeler var. Tarık'ın Biyolojik Ailesi Olabilecek biri ile Tarık'ın DNA Eşleşmeleri Pozitif Çıktı ve Tarık Büyük bir Şok Geçirdi. Adam Böbrek Hastası ve Nakil bekliyor.  Tarık babasını Bulma Olanağı Olduğuna Sevinsin mi, Adamın Hasta Olduğuna Üzülsün mü Şaşırıp Kaldı. Bu Konuda Hiç Olmazsa Hanımı Yonca'nın Desteğini Arkasında Hisseden Tarık Baba Adayını Göreceği Günü İple Çekiyor.

 Hepinizin Bildiği Üzere Ar Ailesinin de Benzer Kaybı var. 25 Yıl Evvel Kaybolan ve  o günden beri haber Alamadıkları Oğulları Engin ( Net Olmamakla birlikte ) Nihayet Ortaya Çıktı ve Geniş Ailedeki Tüm Dengeleri Değiştirdi. Ortaya Çıkan Kişinin Bu Sefer Engin Olabileceği Düşüncesiyle Çocuğu Görmek İsteyen Kaynana Hikmet, Mukadder'i de Peşinden Sürükleyerek Çocuğu Görmeye Çay Bahçesine Gitti. Bu Sırada Olan bitenlerden Habersiz Olan Ailenin babası Zafer de, Mukadder'in Engin'i Bulmak İçin DNA Testi Yaptırdığını Mahallenin Kasabından Öğrendi. İlk Etapta Engin'i Defterden Silen Zafer Duruma İçerleyip Mukadder'e Kızmış Olsa da Kısa Sürede yelkenleri Suya İndirdi. Siniri uzun Sürmedi...

Bu Bölümün bir Banko Mevzusu ise Ailenin Erkek Güzeli Miray'ın Ablasını Korumak İçin Yaptığı Çılgınlıklar. Tülay Aldatılmış Olmayı Kabullenmeye Başlarken Miray bu konunun Üzerinde Durdukça Daha da Çıldırıyor. Yalancı Damat Hakan'ın Dükkanını Basan Miray, Deyim Yerinde ise Silah Çekerek Onun Ablasına Daha İyi Davranması Konusunda Nazikçe (!) Uyardı. Ancak o Bu Uyarıyı Ne Kadar Ciddiye Alacak Bilinmiyor. Bu Kadar Olayın Üstüne Tülay Annesinin Durumu Daha fazla Kurcalamaması İçin Eve Dönmeye karar Verince işler iyiden iyiye Arapsaçına Döndü.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti