Kocamın Ailesi Bölüm 4 - Uçurumun Kenarındaki Hayatlar, Hayat Kurtaran İnsanlar...

İnsanoğlunun Hayatında Çoğu Zaman Büyük ve Keskin Virajlar vardır. işte bu Virajları Dönebilenler Hayatın Tadına Varır...

Son iki Bölümdür Ailevi ve Kişisel Sorunlarını Çözmeye Çalışırken İzlediğimiz Tülay, bu bölüm Artık Kadın Olduğunun ve İstediğinde Neler Yapabileceğinin Farkına İyiden İyiye Vardı.
Kızları Pelin için Hakan Denen O Yaratığa Katlanmayı Sürdüren Tülay Artık İyice Hakkını Aramaya, Hakan'dan Uzaklaşmaya Karar Verdi. O kadar ki Adamın Aldığı Hediyeleri Pelin'in Ağlaması Pahasına Geri Çevirdi. Mutlu bir Hayat Sürmek İçin Kocasını Başka Kadınlarla Paylaşmak İstemeyen Tülay, Artık Kendine yepyeni ve Temiz bir Güzergah Çizmek Zorunda. Kocasından Ayrılıp Kardeşleri ve Ailesiyle Eski Yaşantısına Geri Dönmesi Gerekecek..

Bu Olayla İlgili En Başından Beri Tepkili ve Sinirli Olan Miray, Hakan'ın Yasak İlişkisini Savunmasını Duyduğunda Daha da Zıvanadan Çıktı. Beraber Olduğu Kadının Hakan'la beraber çalıştırdığı Restoranı Hedef alan Miray, Elinde Benzin bidonu Mekanı Yakmaya Kalkıştı! Ancak Bu Denemesi de Başarısız Oldu ve Kadın hiç Korkusuz ve pervasızca Kızı Kapı Dışları Ettirdi. Ancak Bizim Gördüğümüz Miray bu İşi Onların Yanına Bırakmayacaktır Eminiz.

Bu Bölüm Tarık Acı ve Sevinci Aynı Anda Yaşadı. Çalıştığı Hastaneye Trafik Kazasından Ağır Yaralı Çıkan bir Genç Getirildi. Ameliyata Tarık Girdi ve Ne Yazık ki Genç Vefat Etti. Durumu Öğrendiklerinde Sinir Krizi Geçiren Anne-Babası Gencin Organlarını Bağışlamaya Karar Verdiler. Tabi bu Durum Akıllara Böbrek Sorunu Olan Mahmut Bey'i Getirdi. İlk Etapta Dokuları Uyuşan Tarık, Kendisinde de bir böbrek hastalığı Çıkması nedeniyle Mahmut'a Organını veremedi. Buna Karşılık Vefat Eden Gencin Ailesinin Duyarlılığı Başka bir Hayatın Devamına Vesile Oldu...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti