Anasının Oğlu Bölüm 1 - Derikfan Ailesi Küllerinden Doğuyor...

 Derikfan Ailesi Küllerinden Doğuyor. Muhasebecisinin Hain Planları Yüzünden İflas Bayrağını Çeken Cano Ağa'yı yeni bir Hayat Bekliyor. Derikfan Aşiretinin Son Ağası, Akaryakıt İstasyonları, Siteler Sahibi Cano Derikfan, Tam da Sevdiğine Kavuşacağı Esnada Aldığı büyük bir haberle sarsılıyor. 

Yeni Versiyonda Sevdiği Kız Lal'e Açılıp Ailesiyle Kızı İstemeye Gitmeye Karar Veren Cano'nun Başı Şirketten Aldığı Kötü bir Haber Nedeniyle Oldukça Dara Düşüyor. Kendisinin " Yeminli " Olduğunu İddia Ettiği Mali Müşavirin Hain Kumpası Yüzünden İflas Etme Noktasına Gelen Cano Yeni bir  iş arayışına Giriyor. 

Bütün Aileyi Seferber Eden Bu Arayışta Büyük Mesafe katedilmesini Sağlayacak Önemli bir Ayrılık da Kebapçı Veysi Cephesinde Yaşanıyor.  Veysi'nin Maaşlı sağlam bir İş Bulması ve Dükkanı daha fazla İdare Edemeyeceğini Anlaması Üzerine, İşlettiği Dükkan Kiraya Veriliyor. Bunu Öğrenen Cano da Derhal Harekete Geçip Dükkanı Baştan Aşağı Yenileyerek  Güneydoğu Yemekleri Yapan harika bir Lokantaya Dönüştürüyor.  Ancak Dükkanın İlk Misafirleri Cano'nun canını Oldukça Sıkıyor. 

Cano'nun İflas Ettiğini Öğrenen  Lal'in Sevgilisi Haluk, Durumu İyiden iyiye Anlamış ve Teyit etmiş Olmak İçin Dükkanı Gözetlemeye Başlıyor.  Olay Anlaşıldığında  Lal'i Yemeğe Davet Eden Haluk'un Asıl Amacı Cano'yu Küçük Düşürmek Tabii. Cano'nun Dükkanına Gideceklerinden Habersiz Olan Lal Cano ile Karşılaştığında Eşekten Düşmüş Karpuz Modunda ve Ne Yapacağını Bilemez Vaziyetteydi. 

Üstelik Ailenin Başındaki Tek Sorun bu da Değil! Cano ve Fırat'ın 30 Yıldır Görmedikleri Babaları Abdürrahim de,  Yıllar Sonra Ansızın Çıkıp Geliyor! Cano'nun El Konan malları arasında yer alan ve Fırat ile Ece'nin işlettiği Kliniğin yeni Kiracısı Olarak Kendini Tanıtan Abdürrahim, Veysi ile birlikte Temayül Yoklamasına Çıkıyor. Kendisini Sidar'a Afettirebilmek için Tüm Kozlarını Kullanan Abdo Ağa, En Sonunda Eve Gelerek Sidar'in Hışmına Maruz Kalmaktan Kurtulamıyor...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti