Anasının Oğlu Bölüm 2 - Düğün Alayı Çok Farklı Yerden Geliyor!!

Anasının Oğlu'nda bu Bölüm Muhteşem bir Düğün Merasimi Sizleri Bekliyor! Ama Bu Sefer Düğün Alayı Çok Farklı Yerden Geliyor!! 

En Başından Beri Fırat'ı Yalnız, Sevgilisi Ece'yi de Evin Hizmetçisi Zanneden Sidar Ana'yı Bu Bölüm Büyük bir Sürpriz bekliyor. Fırat ve Ailesi ile Yaşadıkları Yüzünden Artık Sinir Krizleri Geçirmeye Başlayan Ece'nin İmdadına da Karışan Test Sonuçları Yetişiyor. Derikfan Aşiretinin Çekirdek Ailesini bu bölüm bir Telaş Sarmış Durumda.  Check - Up Yaptıran Ece'nın Durup Dururken Hamile Çıkması işin tuzu biberi Oluyor. 

İlk Andan İtibaren Gerek Gördüğü Muamele, Gerekse yaşadığı Sıkıntılar Yüzünden Fırat'a Oldukça Kızan Ece'nin Sabır Taşı Çatlamak Üzere. Bu Durumu İşaretçi babası Abdürrahim ile Konuşan Fırat ilk Kez Babasına Hak verdi. Ece'nin bu Tavrı Artık bu İşin Adının Konması Gerektiğine Dalalet Olabilirdi. İlk Etapta Abdürrahim'in Söylediklerini Yadırgayan Fırat'ın Sonradan Başına Gelenler İlk Defa Babasını Doğrulamasına Sebep Olacaktı. 

Daha Öncesinde Check - Up Yaptıran ve Bu Bölüm Sonuçları Çıkan Ece, Belgeleri Alması İçin Sekreter Müsvedde'den Yardım İstedi. Abdürrahim Veysi'yi Göndermekte Israr Edince Müsvedde'nin İşine Yaradı. Ancak Asıl Bomba Bu Değil. Sonuçlar Geldiğinde Abdürrahim ilk Önce Fırat'ın Görüp Değerlendirmesini İstedi ve En Sonunda Bomba Patladı!! Ece hamileydi. Fırat ve Çevresindekilerin Özenli Kutlama Hazırlığını Gören Ece Önce biraz Şaşırsa da Sebebini Gördüğünde Kendisi de Orta Çaplı bir Şok Yaşadı.

Bu Şok Atlatıldığında Sıra Sidar'ı İkna Turlarına Geldi. Bu Görevi Üstlenen Cano Annesinin Feryat Figan Ortalığı Ayağa Kaldırmasına Mani Olamadı. Aşiretin Kafası Geri Giden İleri Gelenlerinden Fikir Almak İçin Zaman İsteyen Sidar bu Hususta da Hezimete Uğrayınca Mecburen ( ve Aşiretin Siparişi Olan Torunu Yollamak için :) ) bu Evliliğe Razı Olmak Durumunda Kaldı. İlk Etapta Ece'yi Ahiret Soruları ve Hanım Ağalığıyla Boğsa da Sidar Gelinini ve Torununu Bağrına Basmayı da iyi bildi :) Nikah Gizli Kıyılacak, Aşiretin Haberi Olması Halinde Yeni Öğrenilmiş Gibi davranılacaktı...










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti