Anasının Oğlu Bölüm 3 - Ağalık Tehlikede!

Ağalık Tehlikede! Uzun Zamandır Sidar'ın Elden Gitmesin Diye Uğraştığı Aşiret Ağalığı Sonunda Elden Çıkarılıyor. Üstelik 3. Erkek Bebeğe Gebe bir Aile Tarafından!

Bu Bölüm bütün Terslikler Üst Üste geliyor. Ece ve Fırat, Ece'nin Hamile Olmadığı Gerçeğinin Ortaya Çıkışından Sonra birbirlerine Küs ve Kavgalılar. Fırat Artık Şeytanın Bacağını Kırmak İçin Ufak bir Oyun Oynamış Olsa da Ece Kandırıldığına Kanaat Getirdi ve Fırat'tan bir Süre Ayrı Kalmak İçin Lal'le beraber Kalmaya Karar verdi. bu Esnada Cano ve Fırat da babalarını Eve Aldıkları İçin Sidar Tarafından Dışlandı ve Sidar da Soluğu Hakim Ailesinin Evinde Aldı. Tüm bu Yaşananlardan Sonra Oldukça Dişli bir Kadın İttifakı Kuruldu ve Bu İttifaktan en Şiddetli Şekilde Nasibini Alan Kadim bey Oldu. Kadınlar ve Erkekler Ece ve Fırat'ı Barıştırmanın Yollarını ararken Sidar Aşiretten Gelen bir Haber Neticesinde Yerle Yeksan Oldu. 

Aşirete Bağlı bir Ailenin Reisi İbo, 3. erkek Bebeğini Bekliyor ve Ağalığın Ona Geçmesi Şart. Bunun Öğrenen Sidar da, Ağalık Ailesinden Çıkmasın Diyerek İkiliyi Barıştırma Çabalarını Hızlandırdı. Çabalar Sonuçsuz Kalınca Aklına Şeytanın Aklına Gelmeyecek bir Plan Geldi! Lal, (Kadim ve Vildan'ın Kızı) Cano'nun Sözlüsü Rolü Yapacak ve Ağalık Yine Cano'da Kalacaktı. Bunun Öncesinde Lal ve Haluk da, Haluk'un Cano'ya Olan Aşağılayıcı Tavırları Yüzünden Kesin bir Dille Ayrılmaya karar verdiler. Bu Olaydan Sonra bu Oyunu Severek kabul eden lal Başta Su Koyverir Gibi Olsa da Tam da Aşiretin Aklı Selim ileri gelenlerinin Toplanıp işi Karara Bağladığı Anda Ortaya Çıkarak Durumu Kurtarmaya Meyletti. 

Dipnot: İbo'nun bir Kızı Oldu ve Ağalık işi Ertelendi. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti