Anasının Oğlu Bölüm 4 (FİNAL) - Gelin Kaynana Savaşları, Doğmamış Çocuk da Cabası!

Aylardan Beri Ece ve Sidar arasında Süren birbirlerine Baskın Çıkma Kapışması bu bölüm Yeni bir Boyut Kazanıyor. Ece Kariyerini ve İşini Bırakıp Ev Hanımlığına Soyunuyor!!

Ece'nin Fırat ile Olan İlişkisi Ortaya Çıkıp Sidar Durumu Anladığından Beri Ece Sürekli Hor görülüp Tipik Kaynana Baskısı Altında Eziliyordu. Ancak bu bölüm bu durum Tamamıyla Değişecek gibi. Çünkü Ece Kaynanasına Kendini İspatlayabilmek için Hiç Tarzı olmayan Kılıklara Girmeye Başlıyor. İlk Günden beri İşim Kariyerim Diye sayıklayıp Duran Ece, Kendini Sidar'a Gösterip hem iş hem de Evi Aynı Anda Çekip Çevirebileceğini Göstermek İçin İş Hayatına 1 Gün Ara Verip Ev kadını Olarak Yaşamayı Tecrübe etmeye Karar verdi. Ancak Sidar'in Hain ve Kurnaz Zekası Yine Boş Durmadı ve Zavallı Kadını Delirtmek İçin Elinden Gelen ne varsa Yapmaya Başladı.

Ev kadınlığının ilk gününde İlk Olarak Koca Evi 1 Saatte Pırıl Pırıl Temizleyip Paklayan Ece, Kaynanası ve Köpeğinin Hain Kumpasına Maruz Kaldı. Evin Evcil Hayvanı Puffy'yi Deyim yerinde ise Çamura Bulayarak içeri yollayan Sidar ilk Sınavını Böyle Yapmış Oldu. İlk Sınavı Başarıyla Atlatan Ece de, Rutin İşlerin Bastırmasıyla Hayatının En Zor iş Gününü Yaşamaya Başladı. İntihar etmek Üzere Olan Psikolojik bir Vakanın Israrla Görüşmek İstemesiyle Sıkışan Ece, Sidar'ın da Talimatıyla İşi İşe Taşımak Zorunda Kaldı. Ancak bu Durum Ece'ye Çift kat Yorgunluk olarak Geri Döndü ve bir kadın Hastasının Seansının Tam Ortasında Uyuya kalarak Hayatının Hatasını Yapmış Oldu. 

Ece işlere Koşturuyor, Sidar da boş Durmuyor! Ece'nin Ev işlerini Yapmaya Heveslenmesiyle Ev Çalışanı Olarak İşine Son Verilen Nublu, Cüneyt'in de Israrlarıyla Hakim Ailesinin Evinde Çalışmaya Başladı. Bu Sırada Ailenin tüm Çamaşırlarını Toplayan Sidar, Komşularının ütüsünü de Ece'ye Yaptırınca İşler Daha da Komik bir hal Almaya Başladı! Üstelik bu işin En Kolayıydı. Sidar Durumu Tam Kabartacağı Esnada Fırat Suçüstü Yakaladı. Sidar mahallenin Çocuklarını Eve Toplamış Çamurlu Ayakkabılarla içeride Maç Yapmalarını İstemiş. Üstelik Gazozuna!.


Bu Bölümün banko Mevzusuna Geliyoruz!! Fırat baba Oldu!! evet Baba Oldu! pekiyi ama nasıl?.

Ece ile Evlendiğinden Beri Fırat'a Her Zaman Olduğundan Daha Fazla Kafayı Takan Gözde, Olayı bir Adım Daha İleri Götürerek Fırat'a hiç Olmayacak bir Numara Çekmeye Kalkıştı. Ama bu da Elinde Patladı.  Bir Doğumhanenin Hademesiyle Anlaşıp bir bebek Kaçırarak İşe Başlayan Gözde, bebeğin Aslında Kız Olduğundan Habersiz Fırat'ın iş yerine Baskın verdi.

Müsvedde'nin Bebeğin Bilekliğine Bakıp Kız Olduğunu Anlamasıyla Bebeği Geri Götürmeye karar Verdiğinde Çoktan Ortalık Karışmış, bebeğin Kaybolduğu Anlaşılmış ve Annesi Ortalığı birbirine Katmıştı bile.
Bu Olayı Öğrenen Gözde bebeği Kime kakalayacağını Düşünüp Dururken Piyango Cano'nun Yaveri Cüneyt'e Patladı! Hastaneye Gideceği Yalanını Uydurarak bebeği Cüneyt'e Pazarlayan Gözde olayın içinden bu Şekilde Sıyrılacağını Düşündü. 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti