Güzel Köylü Bölüm 10/7 - Güzel Köy Dünyaya Açılıyor

Köyün Ortasında Ufo Görenler, Sekseninden Sonra Düğün Alışverişine Çıkanlar, iki Kişi Arasında Muhbirlik Yapmaktan Kaçınmayanlar. Bu Bölümün ucu Oldukça Açık...

İlk Geldiği Günden Beri Güzel Köy'ün Havası ve Ortamına Oldukça Kendini Kaptıran Gül, bu Durum Yüzünden Sultan Ana'dan Fırça Yemekten Yine Kurtulamadı. Geçtiğimiz Bölümde Sıddık ve Niyazi'nin Oyunu Yüzünden Cemal ile birlikte Harabelerde Mahsur Kalıp, Romantik bir gece geçirdikten Sonra Eve Ancak Sabah Dönebilen Gül, babaannesinin Hışmına Maruz Kaldı. Aynı Durum Ablası Nihal için de Geçerliydi. İstanbul'da bu Kadar Eğitim Alıp Köy için hiç bir şey Yapmamalarından Şikayet Eden Sultan Ana Sayesinde Gül ve Nihal'in Akıllarına Harika bir Fikir geldi. Güzel Köy Dünyaya Açılacaktı! Evet Gül Yeni bir Fikirle Köylüleri de İşin İçine Katarak Güzel Köy'ü Önce Ülke, Sonra da Dünya Çapında Tanınan bir yer haline getirmek İçin Kolları Sıvadı. Ancak bu konuda da Davetsiz Misafir ve İstenmeyen Adamlar yok Değil.

Kahvede Gül ve Cemal'in Konuşmalarına Şahit olup Kendince Durumu koz Haline getiren Kaan da, Köy Turizm Komitesinde Yer Almak İçin Köylülere Israr Etti. Gül bu Durumu Biraz Yadırgasa da Kaan Tek Başına Fedai gibi Olaya Atılarak İşe Dahil Olmayı Başardı. Şehirde İçinde yer aldığı (ve bunları Gül'ün de iyi bildiği) Kulüpler Olduğunu ve Pek çok Elit kişinin Onun Sayesinde Köye Gelebileceğini iddia Eden Kaan, Gül'ü Cemal'den Soğutmak İçin Elinden geleni Ardına Koymayacaktır.

Bu Bölüm bir de Sultan Ana'nın Evlilik Hazırlıkları var!! :D evet Yanlış Okumuyorsunuz Sultan Ana Evleniyor :D Nasıl mı?

Sultan Ana'yı ilk gördüğümüz günden beri süreğen bir Hastalığı var. Köyün Muhtarı Niyazi'ye Sürekli Kocacım Deyip Durur. Gül, Nihal ve Sude başta olmak üzere tüm köy bunu Kanıksamıştı Aklı Evvel Deyip idare Ediyorlardı ama bu Sefer Durum Çok Ciddi! Akşam Yine Müstakbel Hanımının Baskısıyla Yemeğe Gelen Niyazi hiç Olmayacak bir Tepkiyle karşılaştı. Sultan Ana, biraz daha Nikah Kıymazsa Niyazi ile Sözü Bozacağını ve nişanı atacağını Söyledi.Garip Niyazi de Ne Yapsın? bunu da Sineye Çekti. Önce İnternetten Gelinlik Beğenen Sultan Ana da, Daha Sonra Kocasını da Koluna Takıp Okkalı bir Alışverişe Çıktı :) ...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti