Güzel Köylü Bölüm 6/3 - Kardeş Cellatları

Bir Bilek Güreşi Üç Kişiyi birden Nasıl canından Edebilir? Cevabı Basit!...


Geçtiğimiz Bölümde Doktor Kaan ile Güç Yarışına Giren Cemal Farkında Olmadan Kamuran ve Nurten'in Hain Sabotajına Maruz Kaldı. Nurten yine Ölümcül bir Plan Hazırlayarak Evde Ne kadar Uyku İlacı varsa hepsini Ezip Portakal Suyuna Karıştırdı ve Bunu Cemal'e İçirdi. Müsabaka Anı Gelip Çattığında Herkesin Gözü Önünde Aniden Fenalaşan Cemal Başta Hüsnü Olmak Üzere Herkesi Oldukça Korkuttu. O Sırada Yaşananlara Şahit Olan Gül de, Durumdan Kaan'ı Sorumlu Tuttu. Ancak Tüm Gerçekler Daha Sonra Muhtar Tarafından Ortaya Çıkarılacaktı.

Cemal'in Ani Gelişen Hastalığını Fırsat bilen Yusuf da Hüsnü'yü Makaraya Almaktan Geri Durmadı. Cemal'le Kendisini Kıyasladığını Gören Hüsnü de Yusuf'a Meydan Okuyunca Sakatlıklar Üst Üste Geldi. Sabah Ezanı ile Masaya Oturup Akşama Kadar bir kazanan bir kaybeden Çıkmayınca Durum Berabere Sonuçlandı. Ama bu Sonucu Gölgede bırakacak başka Sonuçlar Doğdu. Hüsnü de Yusuf da Güreş Tuttukları Kolları Felce Uğramış Vaziyette Masadan Kalktı. Hüsnü'nün yardımına Cemal Yetişip Durumu Kurtarsa da Yusuf O kadar Şanslı Olamadı Ne Yazık ki. Kolu Neredeyse Aynı Durumda Olan Yusuf'a Damadı Bünyamin Yardım etmeye Kalktı. Ancak Kalkmasıyla Oturması bir Oldu Çünkü Adamın Zaten Sakat Olan Kolu Hepten Hissizleşti. Kamuran'ın Zoruyla Cemal'den yardım İstemeye Karar Veren Bünyamin Cemal'den Olumsuz Yanıt Alınca durumun Vahameti Daha da İçler Acısı bir Hale Geldi.


Tüm bu Olanların Üstüne bir de Kaan - Cemal İkileminde kalan Gül var tabii. Yine Önceki Bölümde Sultan Ana'nın Baskısı ve Yaşadığı Sorunlar nedeniyle Ahırlara Gitmekten Vazgeçen Gül, bu Sefer Fikir Değiştirdi. Bu Durum Cemal'in İşine Geldi Çünkü Gül'ü Görme Fırsatı Doğacaktı. Buraya Kadar Sürekli Muhtardan Ona Açılma Konusunda Fikir Alan Cemal, bu Fikirlerin hiç birini Beceremeyeceğini İddia Edince Büyük Bomba yine bir başka bölüme Kaldı. 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti