Güzel Köylü Bölüm 7/4 - Yurttan İnekler Korosu (!)


Gül ve Cemal Yakınlaştıkça Köyü bir Dedikodu Dalgası Sarmaya Başlıyor. İlk Defa iyi bir Olaya Vesile Olan Gül bu ilk Denemesinde Kaan ile Kapışıyor!



Gül'ün Çalışmaya Başlamasıyla Yeni bir Fikir Akımıyla Karşı Karşıya Kalan Ahırda Şimdi de Klasik Müzik Revaçta. Büyükbaş Hayvanların Klasik Müzikle Süt Veriminin Arttığını Öğrenen Gül, Bunu Ahırda Uygulamaya Karar Verdi. Yaklaşık 1 Haftalık Müzik Dinletisinden Sonra %25 Gibi Rekor bir Artışa İmza Atan Gül bu Durumu Başta Sultan Ana ve Hüsnü Olmak Üzere Herkese İlan Etti. Etti Ancak Bilmediği Çok Büyük bir Olay Vardı! Geçtiğimiz Bölümde Diş Ağrısı Nükseden Kamuran'ı Bu Bölüm Yusuf Kontrol Ettirmeye Karar verdi. Ancak bunun da Altında bir Çapanoğlu Olduğu Daha Sonra Ortaya Çıkacaktı. Kamuran'ın Durumunu Kaan'a Haber vermeye Gelen Yusuf, Onu Evde Bulamayınca Onun Kullandığı Protein Takviye İlaçlarını Evinden Çalarak Kemal ile birlikte Ahıra Gitti. 

Ahırda bu İlaçları İneklerin Yemlerine Karıştırarak Hayvanların Deyim Yerinde ise Kudurup Sütten Kesilmesine Sebep Olan Yusuf ve Kemal, Orada Cemal ile Karşılaşınca ne Yapacaklarını şaşırmış Vaziyette Oğlanı Oradan Uzaklaştırmaya Çalıştılar. Daha Sonra Orada Tek Başına Kalan Kemal Korkudan Bütün İlaç Kutularını Samanlıkta Bırakınca Kızılca Kıyamet Koptu! Kamuran'ın Diş Kontrolünü Yapmak İçin Yusuf'un Evine Gelen Kaan, Kızın Doktor Fobisi Olduğunu Anladığında Çoktan Peşine Düşüp Yakalamaya Çalışmaya Başlamıştı bile. Kamuran Önde Ahali Arkada Kovalamaca Oynanırken Kaan Girdikleri Samanlıkta İlaç Kutularını Görüyor ve Zaten Gıcık Kaptığı Cemal'i Hırsızlıkla Suçluyor! Kahvede Yaşanan Arbede Sonrasında Cemal Böyle bir şey Yapar mı Soruları Akılları Meşgul Ederken Gül Kaan'la Cemal'in Kavga Ettiğini Çok Garip bir Durumda Öğreniyor.Yediği Protein İlaçlarından Dolayı Sütü Kesilen İneklerin Durumu Hüsnü Başta Olmak Üzere Tüm Ahaliyi büyük Şoka Uğratıyor. Sultan Ana Durumu Olayın Faili Yusuf'tan Öğrenince Tüm Hayvanları Kombinaya Kesime göndermeye karar veriyor. Allah Sonlarını Hayra Çıkarsın...












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti