Güzel Köylü Bölüm 8/5 - Hüsnü ve Ailesinin İş Mücadelesi

Ortalığı Karıştıran Yusuf, Ceremesini Çeken Bütün Aile!

Geçtiğimiz Bölümde Kini ve Hırsı Bir adım Daha İleri Götürerek Sultan Ana'nın İneklerine, Dolayısıyla da Hüsnü'nün Ekmeğine Kast Eden Yusuf'un Bu Oyunu Sayesinde Sultan Ana İnekleri Kombinaya Göndermeye Karar Vermişti. Bu Karara Bire Bir Şahit Olan ve bu Durumdan Kendisini Sorumlu Tutan Gül Tüm bu Sorunları Çözebilmek İçin Harekete Geçti. Cemal'in İşsiz Kalmasına Razı Olmayan ve Hayvanların Eski Verimine Tekrar Kavuşabilmesi İçin Elinden Gelen Her Şeyi Yapan Gül, bir Yandan Sultan Ana'yı İkna Turlarına Devam Ediyor, Diğer yandan Veteriner Çağırarak Durumun Aslını Öğrenmeye Çalışıyor. Ancak Sultan Ana Nuh Diyor Peygamber Demiyor. 

Hayvanların Satışı İçin Çevredeki Kombinalardan Fiyat Almak İsteyen Sultan Ana, bu Konu İçin Muhtar Niyazi'yi Görevlendirdi. Ancak Hüsnü ve Niyazi Yaptıkları yeni bir Planla Kombinalardan Fiyat Gelse Dahi Kadına Söylemeyecekler ve Zaman Kazanmış Olacaklardı. Ancak Fitneci Yusuf Kahvede İkilinin Konuşmalarına Kulak Misafiri (!) Olunca bu Plan da Sultan Ana'ya Ulaştı ve Suya Düştü.Daha Sonrasında Durumu Kıvrak Zekası ve Cin Fikirliliğiyle Kurtaracak Kişi Yine Gül Oldu. Ufak Çaplı bir Yersiz Sevinç Patlamasına Sebep Olsa da Gül, İneklerin Tekrar Süt Vermeye Başladığı Yalanını Ortaya atarak Hayvanların Kesilmesini bir Süre İçin Önledi.

Aynı Gün Veteriner de Hayvanlardan Durumu Çözmek İçin Kan Örneği Alarak Tahlile Götürdü. Ancak Bir Haftadan Önce Sonuçlar Çıkmayacak ve bu Süre Zarfında İnekler Süt veriyormuş Gibi Davranmalı ve Sultan Ana Durumu Çakmamalı. Bunun İçin Hüsnü'nün Aklına Civar Köylerdeki İşletmelerden Süt Alma Fikri Geldi. Ancak bu Plan Aileyi Daha da Zarara Uğratacak. Yusuf'un Oyunu Ortaya Çıkıp Hayvanlar Eski Haline Gelene Kadar Hüsnü, Cemal ve Gül'ü Çok Zorlu bir Sınav Bekliyor. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti