Kocamın Ailesi Bölüm 6 - Hayat Sürprizlerle Dolu

Hayat Sürprizlerle Dolu. Kötü Olayların İnsanı Nerede Ne Zaman Yakalayacağı hiç Belli Olmuyor. Ama Konu Miray Olunca Kötü Olaylar hiç eksik Olmuyor.

3. Bölümden Beri Hikayenin Ana Gündemini Oluşturan Miray - Fatih Meselesinde Sular bir Türlü Durulmak Bilmiyor. Önce Kafası Kırılan, Sonra Burnuna Kafa Yiyen ve Şimdi de Havai bir Tavırla Direksiyona Geçen Miray Sayesinde Arabası Çarpılan Fatih bu Bölüm Tazminat Davasını Oturtmaya Karar verdi. En Başından Beri Fatih ile Yaşadıklarını Ailesinden Gizleyen Miray'ın Foyası bu bölüm Ortaya Çıktı.

Tülay'ın Kızı Pelin'in Yanında Her Şey Konuşulduğu ve Kızın Ağzı bir Dakika Durmadığı İçin Zafer ve Mukadder Durumu Öğrendi ve Deyim Yerinde ise Kızcağıza Ateş Püskürdüler. Evlatlarının Kendilerinden bir şey gizlemeyeceğinden Adları gibi Emin Olan ve Bundan Zerre Endişe Duymayan Zafer ve Mukadder'in Olayları Pelin'den Öğrendiğinde Yaşadığı Üzüntü ve Şaşkınlık Sahiden Anlatılmaz Görülür Türdendi. 

Ancak Miray'ın Sorunu Bununla da bitmiyor Tabii. Zafer Tazminatın Nasıl Deneceğini kara kara Düşüne dursun, Miray da Fatih'ten Davayı Geri Çekmesini İstemek ve İki Medeni İnsan Gibi Konuşmak İçin onun Olduğu Yere gitmeye Karar Verdi. Ancak Fatih Arkadaşlarıyla Lüks bir mekanda ve bu Mekan Eve Oldukça Uzak. Zafer'in 6 Ay Araba Kullanmayı Yasaklamasından Sonra Miray Nasıl Gideceğini Düşünmeye Başlamıştı ki İmdadına Tarık Yetişti. 

Tarık'ın arabasıyla Mekana gidip Gayet de Normal bir Konuşma Yapan Miray, Çıktığında Arabayı Yerinde Bulamayınca Oldukça Büyük bir Kriz Geçirdi. Biraz Araştırınca Arabanın Çarpıldığını ve Polis Tarafından Çekildiğini Öğrendi. bir Hışımla Eve Döndüğünde Tarık Kızı Büyük bir Uğraşla Yatıştırmaya Çalıştı. Daha Sonra Beyaz bir Yalanla Durumu Kurtaran Tarık, Daha Büyük Olayların Patlak vermesine Engel Oldu.  

Bu Bölüm Fatih Şu Ana kadarki En Büyük ve Yerinde Kararı Verdi. Miray'ın Acıklı Konuşmasından Sonra Fatih uzun uzun Düşündü ve Bomba bir Kararla Miray'ın Onun Şirketinde Çalışmasını İstedi. Üstelik Yonca ile Aynı Ortamda. bu iş çıkar yol değil Ama. Fatih'in Aklında başka Tilkiler Dönüyor gibi...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti