Kocamın Ailesi Bölüm 8 - Her Şerde bir Hayır, Her Hayırda bir Komedi Vardır

Son 3-4 Bölümdür Ar Ailesinin Üzerinde Dolaşan Kara Bulutlar Bu Bölüm Biraz Olsun dağılmaya Başlıyor. Ailenin Tek Torunu ve Akıl Küpü Pelin'in Kaybolmasıyla bir Yandan Perişan Olup, Diğer Yandan birbirine Daha da kenetlenen Ailemiz bu Bölüm Feraha Eriyor.

Geçtiğimiz Hafta Bisiklete bindiği Sırada Tülay'ın Baygınlık Geçirmesiyle Hızını Alamayarak Ardına Bakmadan Hareket Eden Pelin Aynı gün Ortadan Kaybolmuştu. Yonca ve Tarık Başta Olmak Üzere Tüm Aile, Polis ve Kolluk Birimleri Alarma Geçerek Her Yerde onu Ararken Tülay da Hastanede Kendine Gelmeye Çalışıyordu. Bayıldığı yerde Bularak Hastaneye Götüren Taksici Sayesinde Tülay da Durumu Öğrendi ve Hepten Yıkıldı. Annesi Kendini Toparlamaya Çalışırken Pelin de bir yandan Korkup diğer yandan özgür Olmanın Keyfini Yaşıyordu ( :) ) Zaman Geçip Hava Kararmaya Başladıkça Korkusu Keyfini bastırmaya Başlayan Akıllı Cadı, Artık iyice Korkmaya Başlamıştı ki Bilin Bakalım Onu Kim Buldu?!

Tahmin Edemezsiniz! Pelin'i Engin Olduğunu İddia Eden Dolandırıcı Buldu! Sahilde Pelin'le Karşılaşan Sahte Engin Tam Kızı İkna Etmiş Eve Götürecekti ki Tarık, Yonca ve Şeniz Oradan Geçerken Onları Gördüler! Tarık bu Adamın Apartmanın etrafında Sinsi Sinsi Gezindiğini de bildiğinden Pelin'e bir şey Yaptı Düşüncesiyle Durumu Polise İntikal Ettirmeye karar verdi. Ancak bu Üçkağıtçı bundan da Sıyrılmanın bir Yolunu buldu. Zafer Çarptıktan Sonra İyileşen Adam, Daha Sonra İllegal Yollardan Tekrar Bacağını Kırdırdıktan Sonra Tarık'ın Karakoldaki Sahte kırık Yalanını Ortaya Çıkarma Çabalarının Sonuçsuz kalmasına Sebep Oldu. tabi bu durum Gazanfer'in de abisini Gayrimeşru Çocuk Sahibi Olmasının da önünü açtı :D Yonca ve Tarık'ı karakolda Gören Gazanfer Adamın Ona amca Demesiyle Onun Zafer'in  Gayrimeşru Çocuğu Olduğunu Söylemek Zorunda Kaldı (başka Yalan kalmamış gibi - ki Gazanfer bu işte Ustadır)

Bu Bölüm bir de Miray'ın İlk İş Tecrübesini İzliyoruz :) Miray'ın Şirkette Çalışması Karşılığında Tazminat Davasından Vazgeçen Fatih, Daha Önce Yonca'ya yaptığı Kasıntılığın Aynını bu Sefer de ona Yapacak gibi Görünüyor. Ama Miray da Bunun Acısını Daha Sonra Çıkaracaktır bundan Adım Gibi Eminim. İlkokul Müsameresine Gider gibi Anne-Baba-Babaanne Maaile Şirkete Giden Miray, Önce Yonca'nın Torna - Tesviyesinden Geçti. Daha Sonra Şirketteki Tek boş Pozisyon Olan Ofisboy Görevine yerleşti. Ancak Dediğim gibi Fatih Patron Kasıntısını Sürdürerek Kızı Çıldırtmaya Kararlı :) ...













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti