Ah Neriman Bölüm 1 - Her Şey Çok Çabuk Değişiyor. Kamer Ailesinin Hayatı da...

Hayatta Hiç Bir Şey Aile Fotoğraflarındaki gibi Güllük Gülistanlık Yaşanmıyor. Hikayemizin Ana Kahramanı Neriman Kamer'in Yaşantısı da Zengin Ailesinin Sıradan hayatı içinde Bambaşka bir Noktaya Doğru uzanıyor.

Kamer Ailesi Jet sosyete Olarak bilinen Zengin Kaymak tabaka İnsanlarının iyi bildiği ve bu Zümrenin Elit Ailelerinden. Ailenin Babası Fatih Dev İnşaat Projelerini Yürüten Dev bir Şirketin Sahibi ve baş Yöneticisi. Neriman ise bu Hayata Kendini Zor Alıştırmış, Ancak Köklerini, Önceki Yaşantısını ve Geldiği Yeri hep hatırlamış ve İnkar etmemiş bir Kadın.  

bu Kadın Peygamber Sabrına Sahip Denen Nadir İnsanlardan. birbirinden Problemli Üç Kızı ve Birinden Olma Torunu ile Aynı Çatı Altında Yaşamını İdame Ettirmek Durumunda. Torununun Annesi Itır Eşinden Yeni Boşanmış ve yeni biriyle birlikte. Ancak Herif Sağlam Pabuç Değil. Neriman biraz Araştırınca Durumun Farkına varıyor. Tabir Yerinde ise Zengin Kadın Avcısı Olan bu Herife en iyi Ayarı Yine Neriman veriyor.

Torununun Sünnet Düğünü Yaklaşan Neriman'ın Eli Ayağı birbirine Dolanmış Vaziyette. Itır'ın Organizasyon için Anlaştığı Firmadan Gelen Organizatörle Yıldızları Barışmayınca bütün İş Kendisine Kalan Neriman Biricik Torunu İçin Mükemmel bir Düğün Hazırlamaya Karar verdi. Evde Hazırlıklar Tam Gaz Sürerken Şirkette de Fatih Oldukça Zor bir Duruma Düşüyor. 

İşleri Her Geçen Gün Kötüleşen ve Durumdan Neriman ve Kızların Haberinin Olmadığı Fatih git gide Erimeye Başlıyor. Yakın Zamanda işlere bir Ortak Bulunmazsa Battı Batacak. Ancak Ortak Bulunup borçlar Ödenirse de Ortak Zarar Görecek. İki Ucu Sidikli Değnek Misali İkilemde Kalan Fatih'in Yardımına Çok Eski bir Dostu ve Sektör Arkadaşı Yetişiyor. Yetişiyor Fakat onun da Hanımı bu Duruma Oldukça Sert bir Dille Karşı Çıkıyor.

Her Şey Zor bela Ayarlanıp Sünnet Düğünü Gelip Çattığında Neriman her şeyden habersiz Torununun Mutluluğuyla Mutlu Oluyor, Eğlencesi ile Eğleniyordu. Itır'ın Yeni ve Bilinmeyen Sevgilisi Selim Düğünde Kayınvalidesi ile Tanışıyor, Ailenin Küçük Kızı da İki Erkek Arasında Bocalamakla Uğraşıyordu. 

bu düğün aynı Zamanda Felaketleri de beraberinde Getiriyor. Daha Önce Bahsettiğim Ortaklık Kurulamadan Şirketteki tüm Varlığına Tedbir Alınan ve Bazı Suçlamalarla Aranan Fatih  hiç bir şey söylemeden ortadan kaybolunca Polis Peşine Düşüyor. Önümüzdeki bölümlerde bu Durum Nasıl Açıklığa Kavuşacak Hep birlikte göreceğiz...








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti