Kadim Dostum Bölüm 3 - Efsunlu Vazonun Kerameti

Geçtiğimiz Bölümde Hanna'nın babasının Küllerini Taşıdığı ve Dostum Ailesinde Büyük bir Mezar Korkusuna Sebep Olan Vazonun Kerameti ve Hanna'nın Mardin'e Geliş sebebi Kadimlerde de Merak Uyandırıyor ve Bayram Usta Bu Konunun Aslını Astarını Öğrenmek için Harekete Geçiyor. Kız İsteme Faslında Şükrü bey ve Ailesini Bırakıp Kaçar Adım Oradan Ayrılan Recep Usta, Hanna'nın Telkarileri Alacağı Haberini Aldıktan ve Kız Zor da Olsa Onlara Geldikten Sonra bu Durumu Kadim'ler Dahil hiç kimse ile paylaşmama kararı Aldı. 

Hanna da, Durumu Açık Etmemek için Sürekli fotoğraf çekiyor ve Konu Hakkında bilgi edinmeye Çalışıyordu. bu konu Bayram Ustayı Daha da İşkillendirmeye Başlayınca Bütün Kadim Ailesi Birlik Olup Bilgi Toplama Operasyonuna Girişti. Nurten ve Meral bir yandan, Ferzan, Aysel ve Küçük  Torun Mert bir yandan Neler Olup bittiğini Anlamaya Çalışırken, bir bomba da Müstakbel Dünürlerden Patladı.

Ailenin Baş Dolandırıcısı Hamdi, Artık Şükrü ile Para Meselesini Konuşmanın Zamanı Geldiğini Düşündü. Ancak  Hesaba Katmadığı Şeyler Gelişince İşler daha da Sarpa Sarmaya Başladı. Şükrü Meblağın Büyüklüğünü Duyunca Ortaya Düz Hesap bir şart Koştu. 50.000 Liralık borcun Ödenmesi İçin Beton Suratlı Cemile ve Ferzan Derhal Evlenecek, para Öyle Verilecekti.  Hamdi bu Şartı Öğrendiğinde Deyim yerinde ise Dumura Uğradı. 

Şükrü bey'in evinde ise Cemile'nin Hanna'ya Çektirdiği Eziyet gündemi Meşgul Ediyordu. Hanna ve Ferzan'ı Kafede yan yana göre Beton Cemile'nin İçinden Çıkan Panteri Görmeniz Lazımdı. Taş Üstünde Taş Koymadı. bunu Öğrenen Şükrü Kızı vermekten Vazgeçti ve Kadimlerin Amaçlarının Farklı Olduğunu Anlatmaya Çalıştıysa da 10 İnşaat Gücündeki Cemile tavrını anında koydu :D

Tüm bunlar Yaşanırken Bayram Usta da Nurten ve Meral Sayesinde her şeyi Öğrendi. Hanna'nın Almanya'dan Geldiğinden tutun, Yanındaki vazoda neyin Olduğuna Kadar Her şeyin Bilgisini Alan Bayram Usta En Son Planını Uygulamaya Koymaya Karar verdi. Hanna'ya büyü Yaptıklarını Zanneden Bayram Usta, vazoyu Ele geçirmek İçin Torunundan yardım Almaya Karar verdi.  Gece Gizlice Dostum Ailesinin Evine Baskın vermeye kalkışan Bayram Usta ve Mert, Planları Güzel İşlerken Dostumlara Yakalanma  Tehlikesi Atlattılar. Bayram Ustanın Ayağı Sendeleyip parke taşını Kırınca Çıkan Gürültü bütün Evi Ayağa Kaldırdı. bu Karmaşadan yararlanan Acemi Dedektifler Vazoyu Almayı da Başardı tabi.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...