Kocamın Ailesi Bölüm 11 - Geri Dönüşü Olmayan Yol...

Bu Bölüm Tamamen Güler misin Ağlar mısın Tadında. Tülay Hakan ile Olan Durumunu Bir Defa Daha Sorguluyor, Miray İlk Aşkının Tadına Varıyor, Yonca - Tarık Cephesinde ise bambaşka bir Telaş Yaşanıyor. Bakalım neler Oluyor? 

Geçtiğimiz Bölüme kısa bir Bakış Atarak bu Bölüme Başlamak İstiyorum. Tarık Çocukluğuna Dair Yaşadıklarını Hatırlamaya Başladıkça Daha da Tuhaflaşıyor ve Kendinden Geçmiş bir Hale Gelmeye Başlıyor. En Son Ar Ailesi Gelini Şeniz'i de bir yerlerden Hatırladığını Düşünmeye Başlayan Tarık'ın bu durumu Şeniz ile Rıza Arasındaki İpleri Daha da Germeye Başlıyor. 

O Kadar ki Rıza Tarık'tan Kurtulmanın Yollarını bile Aramaya Başladı. Burada Devreye Şeniz girdi ve kaleyi içten fethetmek için gerekli taktikleri oluşturmaya başladı. Rıza da Mukadder ve Hikmet'in DNA testi Konusundaki Israrlarını bastırıp oyununa Sorunsuz Devam Edebilmek İçin Kan Örneği verdi. tabii ki bu kan örneği sağlam değildi ve test negatif çıktı. bu olay böyle Püskürtüldü Ancak Şer İttifakı için Daha Önemli bir Konu vardı. " Tarık nasıl Ortadan Kaldırılacaktı? "

Bu Bölümün bir Diğer Banko Mevzu ise Yonca'nın Başına Gelen Tuhaf olaylar. Yonca Tipik Hamilelik belirtileri göstermeye Başladı. Baş Dönmeleri Mide Bulantıları vs. Bu Durum Ar Ailesi Başta Olmak Üzere tüm Apartmanı Ayağa Kaldırdı. Hikmet Hanım Muska Yaptırdı, Mukadder Hediyeler Aldı. Amma ve lakin Durum Beklendiği gibi Çıkmadı. Yonca'nın Başka bir Hastalığı vardı ve Acilen Bulunduğu Ortamdan Uzaklaşması Gerekiyordu. Tarık bu durumu Değiştirecek gibi görünüyor...

Mukadder'in yıkıldığı bölüm bu bölümdür!! Tülay'ın Şimdiye Değin Yaşadığı her Şey Annesinin Kulağına Gidiyor. her Anne gibi Mukadder de Evlatlarının Saçının bir teline Zarar gelsin istemezdi. Ancak Tülay'ın Aşırı Baskısı ve Onu Üzmek İstememesi Nedeniyle Bu Durumdan Yaklaşık 3 ay Haberi Olmayan Mukadder, Gülay ile Miray'ı bir Konuşması Sırasında Yakalayınca Olanlar Oldu! Konuşma Konusu Olan Durum da, Hakan Omurgasızının Tülay'a Sözüm ona boşanmak istediğini Söylemek için Otelde bir gece Ayarlamasıydı. 

Duruma Oldukça Sinirlenen ve Üzülen Mukadder'in Yüz İfadesi Anlatılmaz Görülür Cinsten. O da Haklı Tabii böyle önemli bir durumdan Aylar Sonra Haberi Oluyor ve Kızını üzen Şerefsizle Aynı Masada Oturuyor, Aynı Havayı Soluyor, Aynı Sofrada Yemek yiyordu.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...