Kocamın Ailesi Bölüm 12 - Ar Apartmanının Büyük Sınavı

Hayatımın Günlüğü - 1'in 3. Yayın Yılı ve ben İlk Defa bir bölüm İçin bu Tabiri Kullanacağım:

"Hayatımın Günlüğü - 1'de Hayatımın Bölümü!!" 

Bu Bölüm Tarık - Yonca Çiftinin Hastalık Şoku ve Ar Ailesinin Damat krizi Gündemimizi Oluşturuyor. Geçtiğimiz Bölüm Yonca'nın Aniden Gelişen Baş Dönmesi ve Bulantılarına bir Anlam vermeye Çalışan Tarık Hanımını Hastaneye Götürmüş, İlk Büyük Şok Yapılan Check - Up Sonrasında Yaşanmıştı. Yonca'da Anevrizma Adı verilen Tehlikeli bir Beyin Hastalığı Çıkmıştı ve Tarık Durumu Doktor arkadaşından Öğrendiğinde Tabir yerinde ise Yıkılmıştı.

 Durumu bilen Tek Kişi Olan Tarık bu Konuda Nasıl Davranması Gerektiğini, Hanımının Nasıl Rahat ve Huzurlu Olabileceğini Yana Yakına Düşünürken, Diğer Yandan da Olayın bir Numaralı Muhatabı Olan Yonca'dan Durumu Gizlemeye Karar verdi. Basit bir İç Kulak Rahatsızlığı Olduğunu Zanneden Yonca da Durumun Vahametinden Habersiz En iyi Şekilde Bakılmanın Zevkini Yaşıyordu.

insanın eşine, ailesine sevdiklerine olan bağlılığı hastalık çıkınca anlaşılıyor Yonca için Tarık harika bir eş. Hanımının Hastalığı Nüksedip Kötü şeyler Yaşanmasın Diye Çırpınıp Duran Tarık için Hayat Gerçekten de Garip bir Hal Almaya Başladı. Ailesini Bulamadan Hanımını Kaybetmek İstemeyen Tarık Yonca'nın Tetkik Sonuçlarını Yurt Dışında başka bir Bilim İnsanına Göndermeye Karar verdi. Aynı Zamanda Hocası da Olan bu Kişinin de Yonca'yı görüp Değerlendirmesini ,Böylelikle Kesin ve net bir Sonuca Varılabileceğini Düşündü.

İşte Şimdi bu bölümü Hayatımın Bölümü Yapan Konuya geliyoruz! Neredeyse İlk Bölümden Beri Hakan Olacak Omurgasızın Yasak İlişkisi ve Hem Metres'i hem de Hanımını İdare Etmeye Çalışması ne Yazık ki Gözler Önüne Seriliyordu. Geçtiğimiz Bölüm Miray ve Gülay'ın Mukadder'e Bildikleri Her şeyi Ağızlarından Kaçırmalarıyla Başlayan Olaylar Zincirinin Yeni Halkası bu Bölüm Yaşandı.

Son Kaçamaklarında İç Çamaşırlarını Tülay'ın Evinde Unutan Fulden Yüzünden Ortalık birbirine girdi. kıyafetleri Oyuncak bebeğinin Üzerine Giydiren Pelin'in bu oyuncağını Tülay Fark Edince Gerçekten de Kadın Ateş Püskürdü. Hakan ve Fulden'i Fulden'in Ofisinde de Basınca Durum Daha da Kötüye gitmeye Başladı. Evveli bölümde Mukadder'den Yediği Okkalı Tokadın Üzerine bir de Baskın basanındır Durumu Olunca Olay Daha da İçinden Çıkılmaz Hale Geldi...






Yorumlar

  1. Sevgili Dostlar burada Sözünü Ettiğimiz Anevrizma Hastalığı ile ilgili Türkçe Vikipedi Sayfasına Bağlantı Oluşturduk. bilgi Edinmek isteyen ve Merak Eden Okuyucularımız 1. paragraftaki pembe kelimeye tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti