Kocamın Ailesi Bölüm 9 - Kirli İttifaklar, Acı Gerçekler

Kirli İttifaklar, Acı Gerçekler. Tarık Engin'i Hatırlıyor, Sahte Engin'in Tüm Kirli Çamaşırlarını İnanılmaz birisi Ortaya Döküyor. bu bölüm Ortalık Çok Karışıyor

Pelin'in Kaybolmasından Oldukça Fazla Etkilenen Tarık'ın Geçmişi ve Çocukluğu Hakkında Silik Olarak Hatırladığı Her Şey Su yüzüne Çıkmaya Başlıyor. Annesiyle Pazarda Yaşadıklarından Kaçırıldığı Ana Kadar Her Şeyi birer birer Hatırlamaya Başlayan Tarık'ın bugün yaşadığı Travmayı Tarif Etmek Olanaksız. Üstelik buna bir de Sahte Engin Yüzünden Zafer'den Yediği Sille Eklenince Durum Daha da Kötü bir Hal Aldı. Öyle ki bu Travma ilk Defa Yonca'ya Kötü Söz Söylemesine bile Sebep Oldu. Tabi Tarık'tan Duymaya Alışık olmadığımız sözler bunlar bu kadar acının üstüne Normaldir. Ama Bebek Yüzlü Tarık'ımız Hanımının gönlünü Almayı yine bildi :) Aynı Zamanda Hatırladığı Her Şeyi Yonca'ya da anlattı.

Sahte Engin Demişken, Onun da Foyasını Meydana Çıkaran ve Gerçekleri Öğrenen biri var. Kim mi? Tabi ki Şeniz! Yine önceki bölümde Her Nasıl Olduysa Sahte Engin'in Ar Ailesini Dolandırmaya Çalıştığını Öğrenen Şeniz Adamı Mesaj Yağmuruna Tuttu. Zor Bela Onunla Buluşmaya Giden Şeniz'in Aklında da Türlü Tilkiler Dolaşmıyor Değil.  Gerçek Adının Rıza Olduğunu Öğrendiğimiz Dolandırıcı Neden Polise Gitmeyip Kendisiyle Konuşmak İstediğini Merak Ederken, Şeniz bu Dolandırıcıyla İttifak Kurmaya Karar verdi! bu İttifakın Altında ne gibi bir Sebep Yatıyor bilemiyorum ama Ar Ailesini Zora Sokacak Planları Olacağından Eminim.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti