Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Film Önerisi: Aşka Giden Yol Deliha'nın Taşlarıyla Çevrilidir.



Deli Dolu, İçi İçine Sığmayan Bir Kadın. Zeliha, Nam - ı Diğer Deliha! Yaşadığı mahallede Sevgi, saygı ve itibar Gören, Kaba Tabirle erkek Fatma Bir Kadın. Sevdiği insanlar için Canını Feda Edebilecek Yapıda, Atılgan, Savaşçı ve Tuttuğunu Koparan biri.

Bu Kadının Kaderi Mahallede uzun Zamandır Boş Olan bir Dükkanın Tutulmasıyla aniden Değişiyor. Uzun  Süre Aşkı Aramış ve Kalbini Kapalı Tutan biri olan Zeliha, Cemil'e Platonik aşkla Bağlanıyor, Komedi Silsilesi de Burada Başlıyor!!


Yalan Dünya Dizisinin Nurhayat'ı Gupse Özay'ın Senaryosunu yazıp Tretmanını Yaptığı, Necati Akpınar'ın Yapımcılığı, Hakan Algül'ün Yönetmenliğini Üstlendiği "Deliha" Bugün İtibariyle Vizyonda! İlk Defa bir Hanım Oyuncunun Kendi Yazdığı Senaryo ile Yola Çıktığı Filmde Özay'a Deneyimli Oyuncular Derya Alabora, Jeyan Tözüm ve Esin Eden Başrollerde Eşilk Ediyor. Filmin Konusu ise Şu Şekilde:




Türkiye’de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor. Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film seyirciye hem bolca kahkaha hem de macera vaat ediyor. Deli kız Zeliha’nın hikayesi bir gün arkadaşlarıyla falcıya gitmesiyle başlıyor. Yakışıklı Cemil ve erkek kardeşi Cemal o gün mahalleye bir fotoğrafçı açıyor ve işler karışıyor.

OYUNCULAR

Derya Alabora , Barış Arduç , Esin Eden , Cihan Ercan , Gupse Özay

TÜR

Komedi

YÖNETMEN

Hakan Algül

SÜRE

107 dk

Cinemaximum Sinemalarından Bilet ve Rezervasyon için:
Mars Gate
Cinemaximum Resmi Web Sitesi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!