Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Film Önerisi: Doksanlı Yılların Ünlü Veterineri "Dörtnala" Beyazperdeye Koşuyor!!

Ata Demirer Komedi Zincirine Yepyeni bir Halka ekliyor, Doksanlı Yılların Ünlü Veterineri "Dörtnala" Beyazperdeye Koşuyor!!

bir Kere bu filmi izlemeden Önce kendinize Soracağınız İlk Soru;

Bir Veteriner nasıl olur da Şikeye Bulaşır?

 Olmalı. Sebebi ve cevabı Konuda Gizli.


Eyvah Eyvah Serisi, Berlin Kaplanı gibi Oldukça Başarılı Projelerde İmzası Bulunan Başarılı Oyuncu ve Komedyen Ata Demirer, yine Harika bir filmle Sevenlerinin Karşısında. Doksanlı Yılların başında Kendi Yapımı olan bir komedi Programının Sevilen Skeçlerinden Olan Veteriner Hekim Niyazi Gül, yanında sıkı Dostlar ve Çantasında Hem Komik, hem de Heyecanlı Maceralarla Beyazperdeye Koşuyor.

yine bir BKM yapımı olan "Niyazi Gül Dörtnala", Dedesinin aklıyla ve zoruyla veterinerlik Okuyup, Sonrasında Okuduğu Fakülteye Öğretim Elemanı olan Saf bir adamın Başından Geçen Komik Olayları Anlatıyor.

 FİLMİN KISACA KONUSU İSE ŞU ŞEKİLDE:

ÇOCUKLUĞUNDA HAYVANLARLA DEYİM YERİNDE İSE "KONUŞAN" VE ONLARIN DİLİNDEN ANLAYAN NİYAZİ, DEDESİNİN ISRARI VE VASİYETİ NETİCESİNDE VETERİNERLİK FAKÜLTESİ OKUYUP, DEDESİNİN TABİRİ İLE "DİPLOMALI BAYTAR" OLUR. ÖLMEDEN ÖNCE DEDESİNDEN ALDIĞI VE HAYVANLAR ÜZERİNDE OLDUKÇA ETKİLİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR İLAÇ FORMÜLÜ VARDIR. ANCAK NE YAZIK Kİ DEDENİN NEFESİ FORMÜL İÇİN İHTİYAÇ DUYULAN SON BİTKİYİ SÖYLEMEYE YETMEMİŞTİR. 

YARDIMCISI VE EVİNDEKİ MİNİ HAYVANAT BAHÇESİNİN BAKICISI HEDİYE İLE YERYÜZÜNDE GÖRÜP GÖRÜLEBİLECEK TÜM BİTKİ VE OTLARI DENERLER, ANCAK HİÇ BİRİ BU FORMÜLÜ TAMAMLAYACAK BİTKİ DEĞİLDİR. BU ÇALIŞMALAR SIRASINDA BELKİ DE YÜZLERCE KOBAY FARESİ CAN VERMİŞ (BAZILARI KAFESTEKİ TEKERLEKTEN UÇMUŞ), 2000'DEN FAZLA DENEME SONUÇSUZ KALMIŞTIR.

İKİLİ BU BAŞARISIZ DENEMELERE HER GÜN BİR YENİSİNİ EKLERKEN, KARANLIK ALEMLERDE DE İŞLER PEK GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR. ÜNLÜ MAFYA BABASI RIZA KABAKOZ, AYRILDIĞI SEVGİLİSİ VE BİR O KADAR DA ÜNLÜ JET SOSYETE SULTAN ŞAHMERDAN İLE BÜYÜK BİR İDDİAYA GİRER. RIZA KAZANDIĞI TAKDİRDE SULTAN ONUNLA EVLENECEK, SULTAN KAZANDIĞINDA DA RIZA ONUN PEŞİNİ TEMELLİ BIRAKACAKTIR.

HAL BÖYLE, İDDİA BÜYÜK OLUNCA İŞLER CİDDİYE BİNER. SULTAN, NİYAZİ'NİN DENEMESİNİ YAPTIĞI İLACIN ENJEKTE EDİLDİĞİ HAYVANI TAZIDAN HIZLI KOŞTURDUĞUNU ÖĞRENİR VE DURUMU ARAŞTIRMASI İÇİN UŞAĞINI NİYAZİ'NİN PEŞİNE TAKAR. ANCAK İLACIN BAŞKA TALİPLERİ DE OLACAKTIR ELBET.

SULTAN'IN EVİNE DİNLEME CİHAZI YERLEŞTİRİP OLAN BİTENİ DİNLEMEYE KOYULAN  RIZA DA NİYAZİ'NİN PEŞİNDEDİR VE İLACI SULTAN'DAN ÖNCE ALIP YARIŞLARI KAZANMAYA YEMİN VERMİŞTİR. BUNUN İÇİN NİYAZİ İLE ARALARINDA GEÇEN BİR KISIM OLAYIN ARDINDAN EVİ TERK ETMEK DURUMUNDA KALAN HEDİYE'Yİ KAÇIRTIR VE BU NOKTADAN İTİBAREN ÇARKLAR TERSİNE DÖNMEYE BAŞLAR...


Eğlenceli Hikayesi ve Kah güldürüp kah ağlatan ambiyansı ile İzleyiciye Keyifli Anlar Yaşatmaya Hazır Filmin Oyuncu Kadrosunun dikkat çeken isimleri;

ATA DEMİRER

ŞEBNEM BOZOKLU

DEMET AKBAĞ

LEVENT ÜLGEN

AYŞENİL ŞAMLIOĞLU


HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ PUANI - 7/10

FİLMİN BİLETLERİ VE REZERVASYONLARI

CINEMAXIMUM - CINEMARINE ( EGE İLLERİ VE ANKARA ) - 

MY BİLET (İLGİLİ FİRMA KIOSKLARINA SAHİP SALON VE İŞLETMELERDE)







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender Bölüm 3 - Dedikoducu...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---