Kalbim Ege'de Kaldı Bölüm 3 - Aşk Doktoru Mustafa

Aşk Doktoru Mustafa 

Bu Bölüm Okuyacağınız Olaylar, Her Erkeğin yapacağı, Her Kadının da Yaşaması Muhtemel Olaylar Değil. Ama Konu Miras, İşin İçinde de Zeliş ve Mustafa Olunca Olmaz Olmaz Dememek Gerek!...

Iraz Nene Tam da Tahmin ettiğimiz gibi Her Geçen Hafta Taarruz Gücünü Arttırıyor. Geçtiğimiz Bölüm Boşanma Yüzünden İkiliyi birbirine Düşüren Nene, Bu Bölüm Tehdidin Dozunu da Arttırmaya Başladı. Miras Mevzusunun Her Geçen Hafta Ayaklarına Dolanmaya Başladığı Mustafa ve Zeliş, Nineleri Tarafından 2 Yıl Deneme Süresine Tabii Tutuldu. Bu Süre Dolmadan Boşanmaya Kalkarlarsa Mirasa Konu Olan Arazi Köylüye Dağıtılacak! Bunu Öğrenen Muhtar da, Daha Çocukların Yüzükleri Parlamadan Arazi Üzerinde Oyunlar Oynamaya Başladı bile!

Iraz Nenenin Tüm Köy Ahalisinin Önünde verdiği Söze ve Yaptığı Konuşmalara Güvenmeyen Uyanık Muhtar, Önce Ona Kendi Ağzından Yazılmış bir Sözleşmeyi İmzalatmaya Kalktı. Tabii Kadın ondan da Uyanık Kağıdı İmzalamaya yanaşmayarak "Beni Sözüm Senettir" Demez mi?! Tabii bunu Yanlış Anlaması Çok da Uzun Sürmedi ve Köy Ahalisinin Geri kalanıyla birlikte İşgal Hareketi Başlatmaya Karar verdi. Ancak Bu Durumu da Ali ve Osman Karşı Harekatla Püskürtmeyi Başardı.

Büyük Hanımın Ona "Tarlayı Tepe Tepe Kullanın" Dediğini İddia Eden Muhtar, Çakma bir Ajan ve Saf Köylü grubuyla Tarlayı Bizans Surlarını İşgal Eder gibi İşgal Etmek İçin Harekete Geçti. Durumu Cabbar'dan Öğrenen Osman Kürük Ali'yi de yanına Alarak Düşman Kervanından Evvel Arsaya gidip Orada Çadır Kurdular. Onlardan Daha Hazırlıklı ve temkinli Olan İkili Önce İkna Yoluyla, Olmayınca da Silah Kuvvetiyle Düşmanları Oradan Uzaklaştırdı.

Bunlar İşin Kıstasları. Şimdi Gelelim Bölüm başlığımıza Konu Olan Olaylar Silsilesine...

Zeliş Hakkında Daha evvel Bahsetmediğimiz bir Detay var. Anlatmak Bu Bölüme Kısmetmiş. Zeliş evlendi Ama, Birine Sırılsıklam Aşık. Öyle böyle biri Değil! İstanbul'da Çalıştığı Şirketin Patronu Yaman. Öyle Yakışıklı, Öyle Başarılı. Ama Zeliş'in Ona Platonik Olarak Duyduğu Aşktan Habersiz. Bunun Üzerine bir de Zeliş adamın bariz Gerizekalı Sevgilisini görünce Daha da Yıkılma Noktasına Geldi. 

Yine Kavga Ettikleri bir Sırada Zeliş'e Olmayacak hakaretlerde Bulunan Mustafa, Yine Kaçacak Delik Aradı. Tam Dayak Yiyeceği Esnada babasının Dükkanına Sığınan Delikanlıyı Aile Büyüklerinin Kavgası Kurtardı Diyebiliriz. Bunu Öğrenen Iraz da, Durumu lehine Çevirmeyi Bilerek Oğlanı, Kızı Yemeğe Götürmesi İçin Baskı Altında Bıraktı. Üstelik Restoranda Yerleri Çoktan Ayırtmıştı bile!!

Mekana Gidip Masalarına Yerleştikten Kısa bir Süre Sonra Yaman'ın Geldiğini Fark Eden Zeliş, Gerçekleri Mustafa Onları Masalarına Davet ettiğinde Anlayacaktı.  Muhabbet Koyulaştıkça, Adamın Yanındaki Süzmenin Onun Sevgilisi Olduğunu Öğrenen Zeliş, bildiğiniz Yıkıldı! Bunu Gören ve İçten İçe Üzülen Mustafa da Ona Yardım Etmeye ve Çapkınlık bilgilerini Kızın Üzerinde Uygulamaya Karar verdi.  Tabii Taktiği veren Hocanın Geçmiş Deneyimlerini bilen ve Ona Güvenmeyen Zeliş de, İlk Etapta biraz Temkinli yaklaştıysa da Sonunda Mustafa'dan Taktik Almaya Karar verdi. İyi de Oldu Hani! bir ara Yaman'ın Zeliş'in yeni Halini görünce dibi Düştü!..

sizce de harika görünmüyor mu? :) 










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti